Închide meniul

CFR Cluj, campioană şi în amicale! Vicecampioana Croației, ultima „victimă” a echipei lui Dan Petrescu. Ardelenii, fără gol primit în Austria!

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 22:10

CFR Cluj, campioană şi în amicale! Vicecampioana Croației, ultima „victimă a echipei lui Dan Petrescu. Ardelenii, fără gol primit în Austria!

CFR Cluj, campioană în amicale

CFR Cluj - Hajduk Split 2-0 / Antena Sport

  • CFR Cluj, campioană şi în amicale
  • Vicecampioana Croației, ultima „victimă” a echipei lui Dan Petrescu

CFR Cluj este campioană şi în amicale. Hajduk Split, vicecampioana Croației, este ultima „victimă” a echipei lui Dan Petrescu în cantonamentul din Austria. Ardelenii au câştigat cu 2-0 ultimul meci şi au un golaveraj impresionant: 8-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a mai câştigat cu Partizan Belgrad, vicecampioana Serbiei, scor 1-0, Koper, ocupanta locului 2 din Slovenia, scor 2-0, şi Napredak, locul 8 din Serbia, scor 3-0.

CFR Cluj, campioană şi în amicale

Echipa de start a CFR-ului pentru partida cu Hajduk Split: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora – Boateng, Cvek – Deac, Vito, Petrila – Debeljuh
Rezerve: Pânzariu, Gal, Hoban, Bălan, Sacko, Gîdea, Betancor, Itu

Reclamă

Confruntarea cu Hajduk Split a început cu o întârziere de 10 minute, după ce a avut loc o premiere. Tot în acest meci, arbitrul s-a accidentat.

Ciprian Deac a deschis scorul din penalty, în minutul 39. Cristian Manea a marcat şi el, din pasa aceluiași Deac, în minutul 41.

Reclamă

„Încheiem cantonementul din Austria cu 4 victorii fără gol primit!

Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!”, au transmis ardelenii pe Facebook.

EXCLUSIV | Dan Petrescu a avut o ofertă uriaşă, dar a rămas la CFR Cluj

Dan Petrescu a avut o ofertă uriaşă, dar a rămas la CFR Cluj. Anunţul a fost făcut de Bogdan Mara, care susţine că oficialii l-au convins pe antrenor să rămână la clubul care a câştigat ultimele cinci titluri din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

După ziua în care CFR Cluj a câştigat campionatul, a apărut informaţia că Dan Petrescu a avut o ofertă cu un salariu uiaş de patru milioane de euro. Bursucul a decis însă să rămână la echipa din Gruia.

„Dan a avut o ofertă foarte mare în această vară, dar împreună cu patronul şi noi toţi am reuşit să-l convingem să rămână. Reprezentăm un club care vrea trofee an de an. În ultimii 5 ani, am demonstrat acest lucru şi trebuie să continuăm”, a spus Mara, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Acesta este al treilea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după perioadele iunie 2017 – februarie 2018 și martie 2019 – noiembrie 2020. Pe lângă cele 4 titluri, ”Bursucul” a ajuns în două rânduri în grupele Europa League.

6 transferuri făcute de CFR Cluj

Christopher Braun, Karlo Brucic, Karlo Muhar, Vito Hammershoy-Mistrati, Denis Kolinger şi Jefte Betancor sunt transferurile făcute de CFR Cluj în această vară.

„Am făcut lucruri bune în această vară, am reuşit să reziliem sau să dăm mulţi jucători care erau în afara listei sau nu erau în planurile principale. Avem 6 jucători noi acum şi e nevoie de puţin timp să se integreze în angrenaj, să cunoască filosofia lui Dan Petrescu, a grupului, a echipei.

În mare măsură, suntem aproape închişi, probabil 1-2 jucători sigur vor mai veni, vor mai pleca. Suntem multumiţi de toţi jucătorii pe care i-am adus”, a mai spus Mara.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”