Închide meniul

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Denis Alibec a schimbat liderul din Liga 1. Parcurs perfect pentru echipa lui Marius Şumudică

Reclamă

Publicat: 31 iulie 2021, 23:55

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Denis Alibec a schimbat liderul din Liga 1. Parcurs perfect pentru echipa lui Marius Şumudică

Denis Alibec, primul gol în tricoul lui CFR Cluj

captură Digi Sport

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Denis Alibec a marcat în minutul 51 singurul gol al meciului din Gruia. El a reluat în poartă centrarea perfectă a lui Mario Camora. Alibec a jucat în premieră ca titular pentru echipa campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Chindia 1-0 | Cinci victorii la rând pentru echipa lui Şumudică

CFR Cluj a câştigat toate cele trei etape jucate până acum. De asemenea, ardelenii au cinci victorii la rând în toate competiţiile.

Seria a început după cele două eşecuri care i-au pus postul în pericol lui Marius Şumudică: cu Universitatea Craiova, în Supercupa României, şi cu Borac Banja Luka, în Champions League.

Pentru CFR Cluj, urmează meciul cu Young Boys Berna, marţi, în turul 3 preliminar al Champions League şi duelul de vineri din campionat cu CS Mioveni.

LIVE TEXT CFR Cluj – Chindia 1-0

Update 23.57: Final de meci!

Reclamă

Update 23.47: Ocazie CFR Cluj! Şut frumos al lui Petrila, care a căutat colţul lung, din colţul careului de 16 metri. Mingea a fost deviată de un adversar în corner.

Update 23.46: Ocazie CFR Cluj! Şut Ovidiu Hoban din afara careului. Fotbalistul în vârstă de 38 de ani a trimis cu piciorul stâng, puţin pe lângă poartă.

Update 23.25: Denis Alibec, înlocuit de Marius Şumudică în minutul 61. Şi Omrani a părăsit terenul, nemulţumit de decizia antrenorului.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.14: GOOOL CFR Cluj 1-0! Denis Alibec a marcat în minutul 51, după ce a luat faţa fundaşului şi a împins mingea în poartă de pe linia de 6 metri. Camora a centrat perfect. Aflat la primul meci ca titular, Alibec a dat primul său gol la CFR. Atacantul a mers şi i-a mulţumit lui Marius Şumudică.

Update 23.08: A început repriza secundă.

Update 22.48: Scorul la pauză este 0-0.

Update 22.20: Prima ocazie mare! Tahiri, lovitură de cap de la câţiva metri, dar pe direcţia portarului.

Update 22.12: Matiş şi-a încercat norocul de la distanţă. Fotbalistul Chindiei nu a prins spaţiul porţiii.

Update 22:00: A început meciul din Gruia.

Ştirea iniţială

Reclamă

CFR Cluj – Chindia se joacă în Gruia, de la 22:00. Meciul din runda a treia o poate aduce pe echipa pregătită de Marius Şumudică pe primul loc al clasamentului, în faţa lui Rapid, care a remizat aseară, 0-0, cu Farul.

CFR Cluj vine după patru victorii la rând, în toate competiţiile. Marius Şumudică a dovedit că a trecut peste cele două eşecuri care i-au pus postul în pericol: Supercupa României, la lovituri de departajare, contra Universităţii Craiova, şi returul cu Borac Banja Luka din preliminariile Champions League.

CFR ocupă pentru moment locul al doilea, cu 6 puncte, unul mai puţin decât liderul Rapid. De cealaltă parte, Chindia a obţinut un singur punct în primele două runde ale campionatului şi ocupă locul 12.

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Camora – Fofana, Tahiri – Petrila, C. Deac, Omrani – D. Alibec; Antrenor: Marius Șumudică

Chindia: D. Moldovan – Căpușă, Celea, Baxevanos, C. Dinu – Neguț, S. Suciu, P. Iacob, Popadiuc – Matiș – D. Florea; Antrenor: Emil Săndoi

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și