Închide meniul

CFR Cluj, fără antrenor pe bancă în meciul cu CSKA Sofia. "Nu se pune problema revenirii lui Miriuţă". Detalii din interior

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 13:57

CFR Cluj, fără antrenor pe bancă în meciul cu CSKA Sofia. "Nu se pune problema revenirii lui Miriuţă". Detalii din interior

Profimediaimages

CFR Cluj a rămas fără antrenor după plecarea lui Dan Petrescu

Oficialii grupării din Gruia au anunţat că sunt şanse minime pentru a i se găsi un înlocuitor "Bursucului" până la partida cu bulgarii, de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj

"Părţile s-au înţeles amiabil, dar detaliile despre despărţire sunt confidenţiale. Salariile sunt confidenţiale. Este o înţelegere perfectă, e bine aşa. La noi rămâne Panin, cunoaşte foarte bine clubul. Mai rămân şi oameni din staff.

Eu cred că nu vom avea un antrenor cu CSKA, nu cred că se vor rezolva toate problemele până joi, cât să fie făcute toate actele. 

Iată că e prima dată când din 6 meciuri un antrenor de la CFR pierde 5. Când s-a mai întâmplat asta şi să rămână în continuare antrenor? E cumva o îngrijorare că după 6 meciuri ai 5 meciuri pierdute, o mare parte acasă. Ne gândim şi cu cine. Trebuie să fie şi Dan Petrescu realist şi să se gândească cum am pierdut cu UTA, cu Poli Iaşi…", a declarat Ştefan Gadola, acţionar la CFR Cluj, la Digi Sport.

Gadola a ţinut să asigure că este exclusă o revenire a lui Vasile Miriuţă pe banca deţinătoarei trofeului Ligii 1. Adi Mutu are cele mai mari şanse să preia postul rămas liber după plecarea lui Dan Petrescu.

Reclamă

"Îl cunosc foarte bine pe Miriuţă, dar nu i-am spus niciodată să se întoarcă. Sunt poveşti, nu s-a discutat despre asta. Miriuţă mi-e drag, dar nu s-a discutat niciodată problema revenirii.

E normal ca Neluţu Varga să se gândească la Adi Mutu, e acţionarul majoritar şi are dreptul să-şi aleagă", a mai spus Ştefan Gadola.

Dumitru Dragomir, convins că Adi Mutu este o soluţie excelentă pentru CFR Cluj

Da, îl văd pe Mutu la CFR, de ce nu? Părerea mea este că nu de antrenori ducem lipsă. Mare brânză să plece de la națională.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir susține că Mutu va pleca de la naționala U21 pentru a prelua CFR. Conform fostului șef de la LPF, ”Briliantul” are un salariu de 3.000 de euro pe lună, la reprezentativa mică, iar la ardeleni ar urma să încaseze 20.000 de euro pe lună.

La națională stă pe 3.000 de euro, la CFR se duce pe 20.000 de euro. Eu cred că ar face față la CFR. E tare Mutu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și