Închide meniul

CFR Cluj, fără antrenor pe bancă în meciul cu CSKA Sofia. "Nu se pune problema revenirii lui Miriuţă". Detalii din interior

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 13:57

CFR Cluj, fără antrenor pe bancă în meciul cu CSKA Sofia. "Nu se pune problema revenirii lui Miriuţă". Detalii din interior

Profimediaimages

CFR Cluj a rămas fără antrenor după plecarea lui Dan Petrescu

  • Dan Petrescu a plecat de la campioana României
  • CFR Cluj, obligată să câştige cu CSKA Sofia

Oficialii grupării din Gruia au anunţat că sunt şanse minime pentru a i se găsi un înlocuitor "Bursucului" până la partida cu bulgarii, de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj

"Părţile s-au înţeles amiabil, dar detaliile despre despărţire sunt confidenţiale. Salariile sunt confidenţiale. Este o înţelegere perfectă, e bine aşa. La noi rămâne Panin, cunoaşte foarte bine clubul. Mai rămân şi oameni din staff.

Eu cred că nu vom avea un antrenor cu CSKA, nu cred că se vor rezolva toate problemele până joi, cât să fie făcute toate actele. 

Reclamă

Iată că e prima dată când din 6 meciuri un antrenor de la CFR pierde 5. Când s-a mai întâmplat asta şi să rămână în continuare antrenor? E cumva o îngrijorare că după 6 meciuri ai 5 meciuri pierdute, o mare parte acasă. Ne gândim şi cu cine. Trebuie să fie şi Dan Petrescu realist şi să se gândească cum am pierdut cu UTA, cu Poli Iaşi…", a declarat Ştefan Gadola, acţionar la CFR Cluj, la Digi Sport.

Gadola a ţinut să asigure că este exclusă o revenire a lui Vasile Miriuţă pe banca deţinătoarei trofeului Ligii 1. Adi Mutu are cele mai mari şanse să preia postul rămas liber după plecarea lui Dan Petrescu.

Reclamă

"Îl cunosc foarte bine pe Miriuţă, dar nu i-am spus niciodată să se întoarcă. Sunt poveşti, nu s-a discutat despre asta. Miriuţă mi-e drag, dar nu s-a discutat niciodată problema revenirii.

E normal ca Neluţu Varga să se gândească la Adi Mutu, e acţionarul majoritar şi are dreptul să-şi aleagă", a mai spus Ştefan Gadola.

Dumitru Dragomir, convins că Adi Mutu este o soluţie excelentă pentru CFR Cluj

Da, îl văd pe Mutu la CFR, de ce nu? Părerea mea este că nu de antrenori ducem lipsă. Mare brânză să plece de la națională.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir susține că Mutu va pleca de la naționala U21 pentru a prelua CFR. Conform fostului șef de la LPF, ”Briliantul” are un salariu de 3.000 de euro pe lună, la reprezentativa mică, iar la ardeleni ar urma să încaseze 20.000 de euro pe lună.

La națională stă pe 3.000 de euro, la CFR se duce pe 20.000 de euro. Eu cred că ar face față la CFR. E tare Mutu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat