Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 0-0 (4-1 d.l.d) | Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: "Când jucătorii mei sunt atacaţi, o să iau poziţie". Imagini de la sărbătoarea ardelenilor. VIDEO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 19:15 / Actualizat: 2 iunie 2022, 20:32

CFR Cluj – FCSB 0-0 (4-1 d.l.d) | Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: "Când jucătorii mei sunt atacaţi, o să iau poziţie". Imagini de la sărbătoarea ardelenilor. VIDEO

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali după Supercupa României

Edi Iordănescu a ţinut să-şi avertizeze însă rivalii că va lua mereu poziţie pentru a-şi apăra jucătorii. El a trecut cu vederea fazele controversate şi nu i-a reproşat nimic arbitrului Radu Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: „Nu vreau să mai comentez despre arbitraj”

„Nu vreau să mai comentez despre arbitraj. Pe patronul clubului FCSB (n.r. – Gigi Becali) îl respect, ştiu ce face în fotbal şi nu numai. Are aprecierea şi respectul meu.
Dar lumea trebuie să înţeleagă. Mă refer şi la declaraţiile domnului Duckadam, pe care de asemenea îl respect.

Niciodată nu fac comentarii despre alte echipe, aşa cum au făcut alţii. Dar când echipa mea e atacată, când jucătorii sunt atacaţi, iau poziţie. Când nu sunt de acord cu atacurile, o să iau mereu atitudine şi nu o să ţin cont de nicio ierarhie, ca să îmi apăr jucătorii şi munca echipei. Nu am jignit pe nimeni”, a transmis Edi Iordănescu la finalul partidei.

Iordănescu a vorbit şi despre conflictul cu Toni Petrea în urma căruia ambii antrenori au primit cartonaşul galben în prima repriză a meciului de la Ploieşti.

„Tensiunea jocului. Si el si-a dorit, şi eu mi-am dorit. De când sunt ei acolo, cu Tommy (n.r. Neubert), cu Pinti (n.r. Pintilii), echipa arată mult mai bine”, a spus Iordănescu, la Digi Sport.

Reclamă

Edi Iordănescu a dedicat trofeul părinţilor săi

Antrenorul din Gruia are două Supercupe cu CFR şi a glumit pe seama acestui aspect: „Nu e bine să am doar Supercupe, am nevoie şi de altceva! (..) Dedic trofeul părinţilor mei, care m-au susţinut şi m-au acceptat aşa cum sunt”.

În ziua meciului, CFR l-a pierdut pe Luis Aurelio, care a fost testat pozitiv cu Covid-19. „Parcă e un calvar care nu se mai opreşte. Ieri am aflat de Bordeianu, azi de Luis Aurelio, plus băieţii de acasă”, s-a plâns Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui CFR nu crede că meritul echipei sale este mai din cauza celor cinci schimbări făcute de FCSB la pauză. „E foarte important că am creat ocazii şi în prima repriză când FCSB a jucat cu ce a avut mai bun şi după pauzî când au făcut anumite schimbări”, a încheiat Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și