Închide meniul

CFR Cluj, gata să meargă ”ceas” în Europa League. Ce a spus Edi Iordănescu despre meciul care se joacă cu calificarea pe masă

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 15:48

CFR Cluj, gata să meargă ”ceas” în Europa League. Ce a spus Edi Iordănescu despre meciul care se joacă cu calificarea pe masă

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu a vorbit despre meciul dintre CFR și Young Boys

UPDATE 20.45: Edi Iordănescu o consideră pe Young Boys Berna favorită în meciul de mâine cu CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Chiar dacă nu îmi place să recunosc, cataloghez echipa gazdă ca şi favorită. Echipa gazdă are două şanse din trei, pe noi doar victoria ne duce mai departe. Young Boys domină campionatul fără înfrângere.

Performanţa principală a fost calificarea în grupă. Acum e un nou pas pe care îl dorim pentru club şi pentru noi individual.

Cred că avem suficientă calitate şi caracter pentru a pune o replică bună şi a fi o echipă competitivă care să producă un rezultat pe masură", a spus antrenroul lui CFR Cluj, la conferinţa de presă din Elveţia.

"În acest moment depinde doar de noi să mergem mai departe. Ar fi o performanţă foarte mare să reuşim în 2 ani la rând să ieşim din grupe, să ne calificăm în primăvară.

Reclamă

Dacă intrăm determinaţi şi concentraţi pe teren putem să ne calificăm", a spus şi Andrei Burcă.

Ştirea iniţială…

CFR Cluj a postat un scurt video pe pagina oficială de Facebook a echipei prin care îi arată pe jucători la sosirea în patria ceasurilor. Ambele echipe joacă cu calificarea pe masă, elvețienii având un ușor avantaj deoarece le este suficient și un rezultat de egalitate. 

Reclamă 4 / 0/3

Young Boys au pierdut la Roma săptămâna trecută și au șapte puncte în grupă, cu două mai mult decât campioana României. CFR, încă răvășită la acel moment după plecarea lui Dan Petrescu, a făcut doar egal acasă cu CSKA Sofia.

Cele două formații s-au întâlnit și în primul meci din faza grupelor, obținând doar o remiză, scor 1-1. Golul lui Mario Rondon a fost anulat atunci de reușita lui Christian Fassnacht din minutul 69.

Jucătorii de la CFR Cluj nici nu concep ratarea calificării

Jucătorii campioanei au părut extrem de montați și pregătiți după victoria cu 2-0 din campionat în fața celor de la Poli Iași, mai ales odată cu întoarcerea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică.

”Începând din seara asta ne vom gândi toți la meciul de joi. Ar fi fantastic pentru Cluj, pentru noi, pentru România. Vom întâlni un adversar puternic, care nu îți dă foarte multe spații de joc, agresiv și va trebui să abordăm jocul concentrați din primul minut fiindcă la acest nivel nu ți se dau multe șanse”, a declarat atunci Ciprian Deac, autorul unei duble.

”Sperăm să ne calificăm, de aceea mergem acolo, să ne calificăm în primăvara europeană”,  a fost declarația lui Alexandru Chipciu.

Young Boys Berna – CFR Cluj se joacă joi seara, de la ora 19:55, LiveText pe AS.ro

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și