Închide meniul

CFR Cluj i-a decis viitorul lui Marius Şumudică. Ce spune clubul despre conflictul dintre antrenor şi liderii vestiarului

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 11:56 / Actualizat: 21 martie 2023, 15:06

CFR Cluj i-a decis viitorul lui Marius Şumudică. Ce spune clubul despre conflictul dintre antrenor şi liderii vestiarului

Marius Şumudică, despre CFR-ul lui Dan Petrescu

Antena Sport

CFR Cluj i-a decis viitorul lui Marius Şumudică. CFR Cluj şi-a arătat susţinerea pentru antrenorul Marius Şumudică în ciuda informaţiilor care au apărut în spaţiul public privind discuţii cu alţi tehnicieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj neagă şi conflictul dintre Marius Şumudică şi liderii vestiarului din Gruia, într-un comunicat oficial.

CFR Cluj i-a decis viitorul lui Marius Şumudică

„Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Șumudică.

Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiții europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obținute, performanță pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat.

Reclamă

De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat și nu există niciun fel de conflict între antrenor și jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ și toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană.

Avem un lot valoros și numeric, dar și un antrenor cu multă experiență, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuși să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcțiile.

În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Șumudică are parte de toată susținerea conducerii clubului și a acționariatului”, se arată în comunicatul transmis de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică i-a atacat dur pe jucătorii lui CFR Cluj

În ciuda celor afirmate de club, Marius Şumudică i-a acuzat dur pe liderii lui CFR Cluj după eşecul cu 4-0 suferit contra lui Steaua Roşie.

„În a doua repriză, am luat două goluri de Cascadorii Râsului, cum nu am mai văzut în toată viaţa mea, nici când antrenam la Divizia C. De data asta, trebuiau să mai fie 5-6 jucători lângă mine aici şi să vă explice ce s-a întâmplat.

Ar trebui să le fie ruşine de acest Petrila, un copil de 19 ani care şi-a dorit foarte mult astăzi. Ce să fac eu de pe margine? Să iau un pistol să îl împuşc pe ală să cadă, când scapă singur? Mingea noastră şi luăm 3 goluri pe contraatac. Asta nu o mai poţi antrena, când vine minge din corner şi numărul 4 nici măcar nu sare şi dă gol. Ce să facă Şumudică? Spuneţi dacă sunt vinovat. Să intre Şumudică să sară la cap cu Ivanic?

E una din cele mai neagre seri ale acestui club şi ale acestor jucători. Trebuie să îşi asume că unii cred că sunt senatori de drept în această echipă, dar nu demonstrează nimic. Nu critic jucătorii, dar nu pot să fiu eu oaia neagră în faţa tuturor. În momentul în care îi deschizi uşa unuia la casă şi îi spui unui hoţ „intră, bă, şi ia-mi Rolexu de aici.” Ăla e prost să îl lase acolo? Oamenii râd, dar ăsta e adevărul”, a declarat Şumudică după umilinţa cu Steaua Roşie Belgrad.

Marius Şumudică: „De ce să îmi fie teamă?”

Marius Şumudică a declarat la Belgrad că nu se teme de demitere.

„De ce să îmi fie teamă? Sunt un om corect, să îşi asume. Eu când greşesc o schimbare, eu am ridicat mâna. Ştii ce jucători a pierdut CFR faţă de anii trecuţi, jucau Burcă şi Vinicius. Erau Bordeianu, Djokovic. Păun şi Chipciu nu au putut juca. Cu cine să joc, să o aduc pe mama să o bag în teren? Ăsta e defectul meu, spun lucrurilor pe nume.

Acolo, la Astra şi în Turcia, tăiam şi spânzuram, aici sunt prea băiat bun. Am jucători în echipă, azi m-am dus la toaletă că aveam emoţii, după meci, erau 3 jucători la duş, mi-au spus coach, eşti prea băiat bun. Ce foaie să mai întorc? E la cald. Trebuie să spunem care e valoarea.

Reclamă

Mi-am adus aminte de Paşte, când îmi punea mama ouleţe şi căutam câte ouă mi-a pus. N-am avut nicio discuţie cu Neluţu Varga”, a mai spus Şumudică, la conferinţa de presă din Serbia.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și