Închide meniul

CFR Cluj îi dă peste cap planurile lui Mirel Rădoi. "Îl aduci pe Arlauskis. De ce?!" Cum va fi afectată campania de calificare la Cupa Mondială

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 5:24

CFR Cluj îi dă peste cap planurile lui Mirel Rădoi. "Îl aduci pe Arlauskis. De ce?!" Cum va fi afectată campania de calificare la Cupa Mondială

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Giedrius Arlauskis, concurent pentru Cristi Bălgrădean pentru postul de portar al lui CFR Cluj

Panduru consideră că mutarea celor de la CFR Cluj va afecta echipa naţională. Actualul titular din poarta campioanei, Cristi Bălgrădean, era una dintre soluţiile lui Mirel Rădoi pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2022, care va debuta în această lună. După retragerea lui Tătăruşanu şi accidentarea lui Lung, selecţionerul are mari probleme pentru acest post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis, concurent pentru Cristi Bălgrăden la CFR Cluj

Panduru crede că Bălgrădean va deveni rezerva lui Arlauskis, iar Rădoi nu va mai putea să-l selecţioneze pe acesta.

"Arlauskis e un portar de mare clasă. A câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Îl aduci pe Arlauskis. De ce?! Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi? 

Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis şi apără. Iar Bălgrădean trece pe bancă", a spus Basarab Panduru, la telekomsport.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Giedrius Arlauskis

În vârstă de 33 de ani, Arlauskis a câştigat trei titluri la rând cu CFR Cluj, în perioada 2017-2020, în care a adunat 85 de meciuri în Liga 1. El s-a despăţit la începutul acestui an de saudiţii de la Al Shabab, la care s-a transferat liber de contract vara anului trecut.

Reclamă

Edi Iordănescu a declarat că Arlauskis nu va avea postul de titular asigurat. "Arlauskis e un portar valoros, care a făcut performanță la CFR Cluj. Trebuie să vedem dacă se va materializa transferul, momentan am fost concentrați pe joc. Dacă se va face mutare, vom avea trei portari extrem de valoroși, plus încă unul care vine din spate”, a spus Edi Iordănescu, după victoria lui CFR Cluj, 5-0, cu FC Argeş.

Giedrius Arlauskis, pariul lui Neluţu Varga

Arlauskis a efectuat vizita medicală şi urmează să semneze un contract valabil până la finalul sezonului cu CFR Cluj, fiind portarul titular al grupării ardelene, după cum a anunțat Fanatik.

Neluțu Varga, patronul campioanei en-titre, a insistat pentru transferul lituanianului, astfel că actualul titular dintre buturile ardelenilor, Cristi Bălgrădean, va fi înlocuit. Arlauskis a jucat ultimul meci oficial în luna decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și