Închide meniul

CFR Cluj | Cristi Bălgrădean are Covid-19! Edi Iordănescu, obligat să joace cu al treilea portar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 9:03 / Actualizat: 15 iunie 2022, 16:30

CFR Cluj | Cristi Bălgrădean are Covid-19! Edi Iordănescu, obligat să joace cu al treilea portar

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Portarul lui CFR Cluj, Cristi Bălgădean, are Covid-19

Polonezul Grzegorz Sandomierski va sta în poarta lui CFR Cluj la meciul de astăzi cu Botoşani, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean are Covid-19

Giedrius Arlauskis este accidentat şi are şanse minime să fie recuperat, iar Cristi Bălgrădean a aflat că are Covid-19, potrivit fanatik.ro. Cel mai probabil, Bălgrădean va rata şi derby-ul cu FCSB, de pe 3 mai.

În vârstă de 33 de ani, Bălgrădean şi-a pierdut locul de titular la finalul sezonul regular. Atunci, el a avut probleme medicale, iar Arlauskis a redebutat la CFR. Edi Iordănescu se va putea baza în schimb pe atacantul Bilel Omrani şi pe mijlocaşul  Mihai Bordeianu.

Primul a fost accidentat, iar celălalt a revenit după ce a fost infectat la rândul lui cu Covid-19. În afara lui Bălgrădean, din lotul clujenilor mai au noul coronavirus Denis Ciobotariu şi Luis Aurelio.

Edi Iordănescu, sătul de zvonurile cu privire la „alianţa” CFR – Sepsi

Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că „i se sparg timpanele” dacă ascultă toate vocile din spaţiul public care acuză că Sepsi a jucat pentru echipa ardeleană în meciul câştigat cu FCSB.

Reclamă

„Eu nu pot să intru în astfel de discuţii, voci, e plin spaţiul public de voci. Dacă le ascult pe toate mi se sparg timpanele, probabil. Ascult, respect opinii, dar mă interesează doar vocile obiective, care pentru mine contează, chiar dacă sunt câteodată critice, dar să fi echidistante. Nu am timp la dispoziţie ca să pot să stau să ascult prea mult. Focusul meu merge către munca pe care o avem de făcut.

Aşa că nu intru într-o astfel de discuţie, dar cred că cine s-a uitat la meciul nostru de la Sepsi a văzut ce victorie muncită a fost şi cât de grea a fost. Şi dacă au fost şi puţin atenţi, au văzut câtă presiune a pus Sepsi pe careul nostru, pe poarta noastră pe final de joc şi astea sunt repere clare, dar cred că am pierdut suficient timp să răspund la speculaţiile astea”, a spus Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și