Închide meniul

CFR Cluj – Jablonec 2-0 | Revoluție la campioana României, după eliminarea din UEFA Conference League. „Este un sezon ratat! Vor exista schimbări în iarnă”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 22:35

CFR Cluj – Jablonec 2-0 | Revoluție la campioana României, după eliminarea din UEFA Conference League. „Este un sezon ratat! Vor exista schimbări în iarnă

CFR Cluj pregătește revoluția după eliminarea din UEFA Conference League

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj a jucat fără miză meciul cu Jablonec. Indiferent de rezultat, campioana României tot ar fi încheiat grupa D din Conference League pe ultimul loc. „Un sezon european ratat!”, a „tunat” Cristi Balaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj pregătește revoluția după eliminarea din Conference League

Cristi Balaj a dezvăluit că CFR Cluj se pregătește să renunțe la mai mulți jucători în perioada de transferuri din iarnă. Campioana României vrea să scape de salariile fotbaliștilor care nu prind minute în prima echipă.

„Păcat că meciul n-a avut o miză foarte mare. Am învins o echipă foarte motivată, ei aveau șanse de calificare. Dar echipa noastră a fost pragmatică și arată bine și fizic. Merită felicitări! Pentru noi, partea financiară a fost marea motivație. Orice sumă primită de la UEFA este un câștig. Premiile financiare date de UEFA sunt un motiv în plus pentru a câștiga.

Este un sezon european ratat, dar au fost anumite modificări, perioade dificile, CFR-ul a jucat foarte multe meciuri în această perioadă. Încercăm să ne organizăm, să facem o echipă. Rămâne de văzut cum vom continua de la iarnă. Vor exista schimbări și în iarnă. Avem jucători pe care nu putem să-i folosim în campionat și care împovărează situația financiară. Dacă n-ar fi existat suma asta, puteam să plătim salariile în avans”, a spus Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

500.000 de euro va primi CFR Cluj de la UEFA pentru victoria cu Jablonec. În 15 meciuri disputate în acest sezon în cupele europene (preliminarii + grupe), campioana României a reușit doar trei victorii.

Reclamă

CFR Cluj – Jablonec 2-0

Campioana României a bifat prima victorie în grupele UEFA Conference League, abia la ultimul meci disputat în această competiție. Gabriel Debeljuh a fost eroul serii, cu o „dublă”.

În minutul 45, Debeljuh a înscris din şase metri, după o centrare a lui Manea. Croatul a făcut „dubla” în minutul 82, cu un şut din zece metri, după o pasă de la Costache. În celălalt meci al grupei, AZ Alkmaar a învins cu 1-0 Randers (gol Oosting ’87).

CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplsare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul final în grupa CFR-ului

  • 1. AZ Alkmaar 14 puncte
  • 2. Randers 7 puncte
  • 3. Jablonec 6 puncte
  • 4. CFR Cluj 4 puncte

Câştigătoarea grupei va evolua în optimile de finală ale Conference League. Echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi.

Recomandări
  • CFR Cluj – Jablonec 2-0
  • Conducerea campioanei României pregătește revoluția

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și