Închide meniul

CFR Cluj nu se lasă şi încearcă transferuri răsunătoare! L-a ratat pe Mario Balotelli, dar a negociat cu un alt fost jucător al lui Liverpool

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 18:30

CFR Cluj nu se lasă şi încearcă transferuri răsunătoare! L-a ratat pe Mario Balotelli, dar a negociat cu un alt fost jucător al lui Liverpool

Profimediaimages

Fabio Borini, în duel cu Ştefan Radu

  • Mijlocaşul a avut o cotă de piaţă de 12 milioane de euro
  • În acest an a jucat în Serie A

Chiar Neluţu Varga a discutat cu fosta extremă a lui Liverpool. Conform Prosport, patronul ardelenilor a fost de acord să achite salariul italianului rămas liber de contract. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Borini a fost aproape să semneze cu CFR Cluj

Negocierile au fost avansate. S-a ajuns la un acord în privinţa salariului, iar Varga i-a trimis chiar şi poze cu casa din Cluj-Napoca în care ar fi putut să se cazeze. Soţia internaţionalului italian a pus însă piciorul în prag. Nu a putut fi convinsă să se mute în România.

Dacă ar fi ajuns la CFR Cluj, Fabio Borini ar fi fost fotbalistul din Liga 1 cu cel mai bun CV. Mijlocaşul de 29 de ani a trecut, în carieră, pe la Chelsea, Parma, AS Roma, Liverpool, Sunderland şi AC Milan. Ultima exeprienţă a avut-o la Hellas Verona, acolo unde a înscris 3 goluri în 14 partide din Serie A. De gruparea de pe Marc'Antonio Bentegodi s-a despărţit în luna august.

Reclamă

Dan Petrescu a cerut întăriri pentru a continua pe banca lui CFR Cluj. Deţinătoarea titlului are probleme atât în apărare, cât şi în atac. Ardelenii au înscris numai 12 goluri în primele 10 etape din Liga 1 şi ocupă ultima treaptă a podiumului. Niciun jucător nu a marcat mai mult de două goluri.

"E greu să nu ai jucători. Lotul de UEFA este foarte slab în momentul de față. Eu am tras un semnal de alarmă. Șansele de calificare sunt foarte mici. Ar fi un miracol să mai facem vreun rezultat pozitiv”, a răbufnit Dan Petrescu după umilința cu AS Roma, scor 0-5.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj