Închide meniul

CFR Cluj – Poli Iaşi 4-0 | Campioana, pregătită pentru derby-ul cu FCSB: "E cea mai importantă partidă din acest an. Nu joacă istoria!" Cum arată clasamentul

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2021, 20:27

CFR Cluj – Poli Iaşi 4-0 | Campioana, pregătită pentru derby-ul cu FCSB: "E cea mai importantă partidă din acest an. Nu joacă istoria!" Cum arată clasamentul

profimediaimages.ro

CFR, pregătită pentru derby-ul cu FCSB

  • CFR Cluj, pregătită pentru derby-ul cu FCSB
  • Cum arată clasamenul înaintea meciului de pe Arena Naţională

Campioana a marcat de patru ori cu Poli Iaşi şi a ajuns la al cincilea meci consecutiv în care nu primeşte gol, chiar înaintea derby-ului cu FCSB. Marius Bilaşco anunţă că ardelenii sunt pregătiţi pentru marele meci de vineri seară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut atitudine, o foarte bună organizare. Am ştiu exact ce trebuie să facem. E al cincilea meci în care nu am primit gol şi trebuie să ne dea încredere. Noi ştim că toţi jucătorii din vestiarul CFR-ului sunt valoroşi. Toţi s-au ridicat la înălţime. Trebuie să fim echilibraţi. Meciul a trecut, este istorie. 

Urmează cea mai importantă partidă din acest an şi trebuie să rămânem la fel de conectaţi. Băieţii vor savura victoria, dar de mâine trebuie să ne gândim la FCSB. Eu nu mă uit în spate. Istoria nu joacă. Ar fi greşit să ne gândim la asta şi să dormim liniştiţi. Ne batem cu FCSB umăr la umăr, deşi nu ar trebui să uităm de Craiova. Trebuie să ne recuperăm jucătorii.", a declarat Marius Bilaşco la finalul meciului din Gruia. 

Reclamă

Campioana a făcut spectacol în Gruia şi a egalat-o la puncte pe FCSB înaintea meciului direct! Deac a reuşit "dubla"

Campioana a marcat de patru ori în poarta celor de la Poli Iaşi, ultima clasată din Liga 1. Ardelenii conduceau încă de la pauză cu 2-0. Chipciu şi Omrani şi-au trecut numele pe lista marcatorilor în primele 45 de minute.

Repriza secundă a fost a lui Ciprian Deac. Veteranul CFR-ului a reuşit o "dublă" spectaculoasă în urma căreia a ajuns la cota 10 în actuala ediţie de campionat.

Reclamă

Vineri, 19 martie, CFR şi FCSB se întâlnesc pe Arena Naţională, ultimul pe care echipa roş-albastră îl va disputa pe cel mai mare stadion al ţării în acest sezon.

Cum arată clasamentul după 27 de etape 

În urma succesului din această seară, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB la numărul de puncte. Ambele echipe au acumulat 60 de puncte după 27 de etape. 

În ultimele meciuri din sezonul regulat, CFR are de disputat 3 partide de foc. FCSB, Dinamo şi Universitatea Craiova sunt adversarele ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, FCSB are şi ea un program încărcat. În afară de CFR, elevii lui Toni Petrea au dueluri cu Craiova şi Sepsi. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”