Închide meniul

CFR Cluj şi-a aflat programul din grupele Europa League. Drumul campioanei din Liga 1 începe în Bulgaria

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2020, 7:35

CFR Cluj şi-a aflat programul din grupele Europa League. Drumul campioanei din Liga 1 începe în Bulgaria

Profimediaimages

CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League

Campionii României deschid balul pe terenul echipei venite din ultima urnă. Echipa lui Dan Petrescu va juca împotriva lui ŢSKA Sofia pe 22 octombrie. O săptămână mai târziu primeşte vizita lui Young Boys în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, debutează cu CSKA Sofia în grupa A

Cele mai aşteptate meciuri de fanii feroviarilor vor fi abia luna viitoare. CFR are deplasare pe Olimpico, iar returul din faza grupelor îl începe tot cu AS Roma.

"Grupa pare mai accesibilă decât anul trecut. Dar dacă suntem mulţumiţi de grupă şi după nu facem puncte, degeaba suntem mulţumiţi. E clar că Roma e favorită. În spate e Young Boys Berna, cu un lot cotat la 60 de milioane de euro, care de obicei ajunge în Champions League. Apoi urmăm noi şi CSKA, poate cu un avantaj pentru noi", a declarat Dan Petrescu după ce a aflat adversarele din Europa League.

Programul lui CFR Cluj în grupele Europa League

CSKA Sofia – CFR Cluj (22 octombrie, ora 19:55)
CFR Cluj – Young Boys Berna (29 octombrie)
AS Roma – CFR Cluj (5 noiembrie)
CFR Cluj – AS Roma (26 noiembrie)
CFR Cluj – CSKA Sofia (3 decembrie)
Young Boys Berna – CFR Cluj (10 decembrie)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și