Închide meniul

CFR Cluj şi FCSB au gafat în cel mai important moment. Luptă nebună pentru titlul din Liga 1! Clasament, calcule şi meciurile rămase

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2021, 5:31 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Reclamă
CFR Cluj şi FCSB au gafat în cel mai important moment. Luptă nebună pentru titlul din Liga 1! Clasament, calcule şi meciurile rămase

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj şi FCSB, luptă la baionetă pentru titlul din Liga 1

Trupa lui Toni Petrea nu a putut profita de pasul greşit făcut de CFR Cluj, cu numai câteva ore înainte. Ardelenii s-au făcut de râs acasă, cu Sepsi, şi au "tremurat" înaintea disputei lui FCSB de la Giurgiu. Aşa s-a ajuns ca lupta pentru titlu să se încingă chiar şi mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi CFR Cluj, fără victorie în etapa a 7-a

Campioana ultimelor trei sezoane are numai două victorii în ultimele cinci etape şi poate răsufla uşurată. Edi Iordănescu şi-a avertizat jucătorii! CFR are însă un mare avantaj. În cazul în care va termina la egalitate de puncte cu FCSB, titlul rămâne în Gruia. FCSB a beneficiat de rotunjirea punctelor la finalul sezonului regulat.

"Cu puţină şansă puteam să salvăm un punct. Nu meritam mai mult de un punct. Suntem la mâna noastră în continuare. A căzut un mit. Toată lumea acuza ceva. CFR joacă şi a jucat toate meciurile pe teren. Dacă era vrea relaţie, sub nicio formă nu se întâmpla ce s-a întâmplat azi", a transmis Edi Iordănescu după CFR Cluj – Sepsi 0-1.

"Am reușit doar un egal. Până la urmă, e un punct câștigat. Suntem tot acolo, urmează trei jocuri la fel de grele, din care să vedem ce putem să scoatem pentru a ne menține în lupta la titlu. Poate că și rezultatul care s-a înregistrat înainte a pus o presiune în plus pe ei. I-am simțit în teren cam emoționați din cauza asta", a declarat Toni Petrea după FCSB – Academica Clinceni 2-2.

Cum arată clasamentul din Liga 1

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1. Este urmată de FCSB, în timp ce Universitatea Craiova a ieşit din cărţi după trei înfrângeri la rând.

Reclamă

Ca şi sezonul trecut, titlul s-ar putea decide într-o adevărată "finală". În ultima etapă, ardelenii primesc vizita echipei lui Gigi Becali. 

Ce meciuri au mai rămas de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa a 8-a
Academica Clinceni – FC Botoşani
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Sepsi – FCSB

Reclamă 4 / 0/3

Etapa a 9-a
FC Botoşani – CFR Cluj
Academica Clinceni – Sepsi
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a
CFR Cluj – FCSB
Universitatea Craiova – Academica Clinceni
Sepsi – FC Botoşani

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și