Închide meniul

CFR Cluj, un singur drum către șaisprezecimile Europa League! Ce rezultat îi trebuie campioanei în meciul de la Berna

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 decembrie 2020, 5:26

CFR Cluj, un singur drum către șaisprezecimile Europa League! Ce rezultat îi trebuie campioanei în meciul de la Berna

SportPictures / Stefan Constantin/Sport Picture via Hepta

CFR Cluj păstrează șanse de calificare în șaisprezecimile Europa League

În ultimul meci din faza grupelor, CFR Cluj va juca în deplasare cu elvețienii de la Young Boys Berna, meci disputat joia viitoare, la ora 20:00, LiveText pe AS.ro, cu un singur rezultat în minte: victoria

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poate CFR Cluj să ajungă în șaisprezecimile Europa League

Chiar dacă șansele de calificare există în continuare, situația a devenit puțin mai complicată după remiza cu bulgarii.

Dacă ar fi învins acasă cu CSKA, CFR Cluj ar fi ieșit din faza grupelor chiar și în cazul unui egal cu Young Boys Berna. În acea situația, ambele formații ar fi avut câte șapte puncte la ora meciului, iar o remiză cu cel puțin două goluri de fiecare parte ar fi însemnat calificarea ardelenilor.

În situația de față, CFR nu are altă variantă decât victoria în meciul cu Young Boys. Elvețienii au pierdut cu AS Roma, scor 1-3, dar păstrează un avantaj de două puncte peste formația din România.

Cristi Manea, mesaj pentru Dan Petrescu! Ce spune despre meciul cu Young Boys Berna

Cristi Manea e convins că CFR se poate califica, chiar şi fără Dan Petrescu, în primăvara europeană.

Reclamă

"Cred că puteam câştiga meciul de astăzi, dacă intrau ocaziile de azi. Trebuie să mergem în Elveţia şi să câştigăm. Nu m-a interesat ce rezultat e la Roma.

Am mai jucat fundaş central, şi în Belgia am jucat. Nu joc ce îmi place, joc unde are antrenorul nevoie de mine. Mergem în Elveţia uniţi", a spus Cristi Manea la finalul partidei cu CSKA Sofia.

Cristi Manea i-a transmis şi un mesaj şi lui Dan Petrescu. "Bursucul" a plecat de la CFR Cluj după eliminarea din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

"Vreau să îi mulţumesc în numele echipei, pentru că ne-a învăţat foarte multe lucruri. Cu el am câştigat atâtea trofee! Mie unul mi-a arătat foarte multe, fiind şi pe postul meu. Am avut ce învăţa de la el. Îi urez multă baftă, oriunde va merge sunt sigur că va reuşi. Nu mă aşteptam, dar aşa este fotbalul, trebuie să mergem înainte", a mai spus Manea

Recomandări
  • CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0
  • Campioana păstrează șanse de calificare în primăvara europeană

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și