Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 | Scandal monstru după derby. Edi Iordănescu l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan. "Este ruşinos! Sunt prea multe erori!". Ardelenii depun memoriu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2021, 20:39

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 | Scandal monstru după derby. Edi Iordănescu l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan. "Este ruşinos! Sunt prea multe erori!". Ardelenii depun memoriu

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Edi Iordănescu, atac cu talpa sus la Ovidiu Haţegan

Edi Iordănescu l-a arătat cu degetul pe Ovidiu Haţegan şi consideră că a fost dezavantajat. Antrenorul lui CFR este sigur că echipa lui merita să primească două penalty-uri. A considerat că Alex Chipciu a fost faultat de Nicuşor Bancu şi că trebuia sancţionată intervenţia lui Acka la Gabriel Debeljuh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Sunt prea multe erori ale lui Ovidiu Haţegan. Gândul meu merge într-o singură direcţie"

"Nu am nicio emoţie, sunt sigur că putem să depăşim acest moment. S-au marcat trei goluri din faze fixe, inspiraţie majoră la brigada de arbitri. Uitaţi-vă la filmul ăsta în 3…când a fost Craiova – CFR, cu Hațegan la centru, am fost dezavantajați. 

Mi-e jenă să comentez arbitrajul! Acum 3 săptămâni vicierea clară de rezultat. Acum am ajuns să facem haz de necaz. Este ruşinos şi îmi pare rău că un astfel de arbitru valoros ia aceste decizii, toate într-o anumită direcţie. Sunt deja prea multe erori şi gândul meu merge într-o singură direcţie", a răbufnit antrenorul campioanei en-titre.

Campioana CFR Cluj depune memoriu

Şi Mario Camora a avut o ieşire violentă la adresa "centralului" partidei cu Universitatea Craiova. Conducătorii CFR-ului au anunţat deja că vor să depună memoriu la LPF. Nu îşi mai doresc să fie delegat Ovidiu Haţegan la meciurile lor.

“În ultimul an ne-a arbitrat domnul Haţegan opt meciuri. Aş vrea să scot în evidenţă ultimele trei meciuri cu Craiova, acea finală de campionat – am avut două penaltiuri clare, nu ne-a dat. Nu sunt nici două săptămâni de la ultimul meci, unde am avut penalti, cartonaş roşu şi gol valabil anulat şi în seara asta două penalturi pe care dânsul refuză să ni le dea. Nu mai putem, am ajuns la limita răbdării.

Reclamă

Marius Bilaşco: "Ne-a făcut varză!"

Suntem într-o luptă directă unde nu cerem decât să ne dea ce e al nostru. Ne-a făcut varză. Noi nu mai putem. Am avut opt meciuri, nouă penaltiuri. Dacă dânsul a avut tupeul să ne arbitreze în halul ăsta la Craiova, unde era campionatul pe masă… Nu mai putem. Domnul Haţegan arbitrează în LC. Să nu ne mai arbitreze pe noi. Asta este dorinţa noastră şi probabil că vom face o adresă şi către CCA. Nu mai vrem să ne arbitreze domnul Haţegan. Suntem în luptă directă cu Craiova. Nu poţi să greşeşti numai împotriva noastră, e inadmisibil. Vom face o adresă către CCA să nu ne mai arbitreze Haţegan", a spus Bilaşco la DigiSport.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au reintrat în lupta la titlu

Oltenii au început în forţă duelul din Gruia. În prima repriză au avut nu mai puţin de 5 ocazii de gol, dintre care 4 au fost şuturi pe spaţiul porţii. Ivan a deschis scorul în minutul 27, după o fază fixă, "arma" preferată a clujenilor.

În repriza secundă, Runar Sigurjonsson a readus speranţele în tabăra ardelenilor. Islandezul a egalat în minutul 54, iar jucătorii lui Iordănescu au atacat în valuri. Totuşi, câştig de cauză au avut oltenii, care au dat lovitura în minutul 88, prin Tudorie, tot după o fază fixă.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 2 în play-off, cu 38 de puncte şi aşteaptă deznodământul partidei FCSB – Sepsi. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a spart gheaţa în play-off, după două remize consecutive, şi se află pe locul 3 în clasament, cu 32 de puncte.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și