Închide meniul

CFR e lider, dar Petrescu nu e liniștit! Reacție surprinzătoare la adresa lui Deac: ”Nu sunt mulțumit de el!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 octombrie 2020, 19:25

CFR e lider, dar Petrescu nu e liniștit! Reacție surprinzătoare la adresa lui Deac: ”Nu sunt mulțumit de el!”

SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR

Tehnicianul celor de la CFR a dezvăluit ce le-a transmis elevilor săi la pauzăa jocului. Petrescu o vede pe Roma drept principala favorită la calificare și a spus unde s-a decis partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: ”Fanii i-au împins în față”

Din fericire am obținut o primă victorie, chiar la primul meci ca antrenor cu o echipă din Bulgaria. E o victorie meritată, au și ei șansele lor și vor avea un cuvânt greu de spus în grupă. 

Au o valoare foarte mare, ne-au surprins. Nu e ușor la Sofia. Fanii i-au împins în față. Nu e corect că ei au și noi nu avem. În repriza a doua, jucătorii noștrii s-au trezit din cauza fanilor. 

Dan Petrescu: ”Nu-i cunosc pe cei de la Young Boys”

La pauză le-am zis că trebuie să fim mai buni toți, să facem presing sus. Cei din apărare au făcut un meci perfect, plus Ciprian, care ne-a ajutat enorm. E o victorie mare, credeți-mă. Asta fac de 20 de ani, muncesc. Dacă nu muncești, nu ai cum să faci performanță.

Cei de la Roma nu vor avea probleme. Pe Young Boys nu-i cunosc, nu i-am văzut niciodată. Noi o să ne bate pentru locul 2, cu celelalte două echipe”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport, la finalul jocului.

Reclamă

Petrescu nu a fost mulțumit de Deac

Nu mi-a plăcut așa, să zici că a fost cel mai bun de pe teren, el poate mai mult, dar are execuții. Execuțiile lui ne-au adus această victorie. 

În prima repriză nici el, nici Camora nu au fost bine, din cauza rezultatelor de la națională”, a mai spus Petrescu

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și