Închide meniul

Chelsea, umilită de un singur jucător! Thiago Alcantara a avut mai multe pase decât toată echipa lui Lampard

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 21 septembrie 2020, 6:03

Chelsea, umilită de un singur jucător! Thiago Alcantara a avut mai multe pase decât toată echipa lui Lampard

profimediaimages

Thiago Alcantara în timpul meciului cu Chelsea

Mijlocașul a debutat pentru ”cormorani” în repriza secundă a meciului cu Chelsea (2-0) și a arătat ca un adevărat star. Thiago a doborât recordul Premier League pentru cele mai multe pase completate într-o repriză. Cu 75 de pase în 45 de minute, spaniolul a avut mai multe decât întreaga echipă a lui Chelsea în tot meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii au avut doar cuvinte de laudă după meci pentru debutul fostului jucător al lui Bayern Munchen.

Thiago, cuvinte de apreciere după ce a doborât recordul de pase din Premier League

Jucătorul de 29 de ani a postat și el pe Twitter după primul său meci în tricoul lui Liverpool și a lăudat performanța întregii echipe.

Reclamă

Thiago Alcantara este un produs al celebrei academii La Masia a Barcelonei și a venit pe Anfield Road de la Bayern Munchen. El este cotat în acest moment la 48 de milioane de euro, conform transfermarkt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și