Închide meniul

Chiar şi rivalii îi plâng de milă lui FCSB. Reacţia impresionantă a lui Dan Petrescu. "Dacă se va califica, ar fi ceva unic!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2020, 14:25

Chiar şi rivalii îi plâng de milă lui FCSB. Reacţia impresionantă a lui Dan Petrescu. "Dacă se va califica, ar fi ceva unic!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Focar de infecţie cu coronavirus la FCSB

  • FCSB are numai 14 jucători disponibili
  • Este focar de infecţie cu Covid-19 în lotul roş-albaştrilor
  • Backa Topola - FCSB, 22:00, LIVE TEXT pe as.ro

Dan Petrescu le plânge de milă rivalilor de la FCSB. Şi el a avut o situaţie similară la CFR Cluj din cauza pandemiei de coronavirus. Inclusiv antrenorul campioanei a avut Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, mesaj de încurajare pentru jucătorii de la FCSB

"Bursucul" este convins că FCSB are nevoie de o minune pentru a obţine calificarea în turul trei preliminar al Europa League. 

mi pare rău pentru cei de la FCSB pentru că şi noi am trecut prin această situaţie. Nu va fi uşor să ai jucători în spital în loc să-i ai pe teren. Chiar dacă avea tot lotul, era un meci greu pentru că la noi în România există asta, 'meci uşor', 'meci greu'… Unde să fie meci uşor în Serbia?

Reclamă

Dacă se vor califica, ar fi ceva unic, în opinia mea, să ai doar 14 jucători şi să te duci să câştigi un meci în deplasare, în Europa", a reacţionat Dan Petrescu la conferinţa de presă. 

Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Andrei Pandele, Olaru, Tănase, Miron şi Cristea sunt cei nouă jucători de la FCSB care au coronavirus şi nu pot evolua în Serbia.

Reclamă

Cea mai mare problemă a roş-albaştrilor este faptul că au un singur portar valid. Ducan este cel de care se leagă speranţele bucureştenilor pentru meciul cu Backa Topola.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu