Închide meniul

”Chicharito” Hernandez s-a despărțit de soția româncă! Fostul jucător de la Real Madrid a lăsat-o singură cu doi copii

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2021, 16:02

Reclamă
”Chicharito” Hernandez s-a despărțit de soția româncă! Fostul jucător de la Real Madrid a lăsat-o singură cu doi copii

Zuma Press / Javier Rojas via Hepta

”Chicharito” Hernandez s-a despărțit de Sarah Kohan, soția sa de origine româncă

Sarah Kohan (26 de ani) s-a născut în Australia, dar se declară mândră să fie jumătate româncă. Ea are doi copii cu fotbalistul mexican. La puțin timp după ce l-a născut pe al doilea, Sarah a lăsat să se înțeleagă că lucrurile s-au terminat între ea și ”Chicharito”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Konan, soția româncă a lui ”Chicharito” Hernandez, este blogger de turism

Sarah nu a lăsat cariera deoparte și s-a afirmat pe social media ca un cunoscut blogger de turism. Totuși, în ultimii doi ani, ea s-a concentrat pe viața de familie alături de Hernandez.

Lucrurile păreau bine până recent când jucătorul lui LA Galaxy a dispărut din pozele de pe pagina ei de Instagram, iar Sarah a transmis un mesaj foarte elocvent în acest sens: ”Cea mai dificilă decizie este să renunță la cineva. Lasă-l să plece și lasă-l să îi fie dor de tine”, a scris ea. 

  • Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live
Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și