Închide meniul

Chindia Târgovişte – Dinamo 1-0. Debut catastrofal pentru Contra! "Câinii" s-au făcut de râs la Ploieşti

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2020, 17:57

Chindia Târgovişte – Dinamo 1-0. Debut catastrofal pentru Contra! "Câinii" s-au făcut de râs la Ploieşti

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Deian Sorescu în timpul meciului cu Viitorul

Chindia – Dinamo 1-0

Dinamo nu a reuşit să ducă la capăt foarte multe ocazii şi a dovedit o lipsă de inspiraţie, punând la încercare declaraţia lui Contra care a spus că, în această partidă, "atitudinea" este singurul lucru pe care îl aşteaptă de la jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Achim a avut un ghinion incredibil si s-a accidentat la prima fază a meciului. În locul său a intrat polonezul Janusz Gol care nu a reuşit să schimbe faţa meciului, deşi a avut câteva sclipiri la mijlocul terenului.

Chindia a avut câteva faze bune şi în rest a apărat bine rezultatul, jucătorii lui Emil Săndoi părând mai proaspeţi, chiar dacă antrenorul lor este în carantină după ce a fost infectat cu COVID-19.

S-a terminat meciul.

Min. 88: Ioniţă primeşte galben după ce îl faultează pe Mihaiu în timpul unei pătrunderi a dinamovistului.

Reclamă

Min. 86: Şutul dinamoviştilor îl loveşte în mână pe fundaşul Piţian, dar acesta avea mâna lipită de corp.

Min. 76: Cartonaş galben pentru Căpuşă după o tragere de tricou din spate.

Min. 47: Janusz Gol se remarcă printr-o pasă superbă către Deian Sorescu care scapă singur spre poartă, dar trimite mult peste!

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început repriza a doua. Straton nu mai poate continua şi a fost schimbat la pauză.

Min. 45+: GOOOLLLL Chindia! Florea apare perfect la finalizare şi împinge mingea în poarta lăsată liberă de Straton.

Min. 37: Marco Dulca, de la Chindia, vede cartonaşul galben pentru o intervenţie dură din spate

Min. 33: Ocazie uriaşă pentru Chindia! Yameogo este singur în careu şi reia cu capul fix în Straton, care face minuni în poarta dinamovistă.

Min. 7: Ghinion teribil pentru Vlad Achim, care calcă strâmb şi nu mai poate continua. Celălalt transfer, Janusz Gol, intră în locul său.

Min. 1: A început meciul.

Dinamo: Straton – Crețu, Puljic, Ehmann, Sin – Răuță, Achim – Bani, Fabrrini, Sorescu – Popa

Reclamă

Chindia: Moldovan – Căpușă, Pițian, Dinu, Ioniță – Neguț, Dulca, Iacob, Diaz – Florea, Yameogo

Fostul selecţioner l-a înlocuit pe Gheorghe Mulţescu şi speră să îi ducă pe alb-roşii în play-off. Sezonul trecut, câinii au evitat cu mari emoţii retrogradarea. Au terminat pe penultimul loc, dar au profitat de mărirea numărului de echipe.

Cosmin Contra debutează împotriva Chindiei Târgovişte

Dinamo a început această ediţie de campionat cu o remiză. A fost condusă de Hermannstadt, pe Arena Naţională, dar a smuls un punct graţie golului marcat din penalty de Deian Sorescu.

"Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania ca structură, ca management, ca intenţii, ca organizare şi, din punctul ăsta de vedere, mi-am dorit să fac parte din această schimbare.

Primul obiectiv este acela de a intra în play-off şi în 2-3 ani de zile, Dinamo să poată să fie din nou o candidată serioasă la câştigarea titlului", a declarat Cosmin Contra.

În prima etapă, Chindia a pierdut în Copou. A cedat cu 0-1 în deplasarea cu Poli Iaşi. Sezonul trecut, a fost spectacol în cele două confruntări dintre ultimele clasate. Echipa din Târgovişte a câştigat cu 3-2 acasă şi a pierdut cu 1-4 pe stadionul din Ştefan cel Mare. 

Echipă probabilă Chindia Târgovişte:
Moldovan – Martac, Dinu, Pițian, Dumitrașcu – Neguț, Rață, Yameogo, Ioniță – Șerban, Florea

Echipă probabilă Dinamo:
Straton – Crețu, Ehmann, Puljic, R. Grigore – Gol, Achim – Sorescu, Neicuțescu, Fabbrini – Popa

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și