Închide meniul
Foto

Cine este Chloe Kelly, eroina Angliei din Finalissima. Cu opt luni în urmă marca golul victoriei în finala Campionatului European

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 9:04

Cine este Chloe Kelly, eroina Angliei din Finalissima. Cu opt luni în urmă marca golul victoriei în finala Campionatului European

Cine este Chloe Kelly, eroina Angliei din Finalissima

Chloe Kelly/ Profimedia

S-a aflat cine este Chloe Kelly, eroina Angliei din Finalissima. Acesta a marcat golul victoriei în duelul cu Brazilia, decis la lovituri de departajare, și ulterior și-a dat jos tricoul, în semn de bucurie. Aceasta a marcat, de asemenea, și golul victoriei în finala Campionatului European, câștigată de britanice cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia s-a impus la penalty-uri în duelul cu Brazilia, din Finalissima 2023. Meciul a fost în exclusivitate pe AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Cine este Chloe Kelly, eroina Angliei din Finalissima

Chloe Kelly a executat penalty-ul decisiv în duelul cu Brazilia, și astfel Anglia s-a impus cu 4-2 și a câștigat Finalissima 2023. Britanica evoluează la Manchester City, și a reușit să fie din nou decisivă pentru echipa națională, după ce în urmă cu opt luni, stabilea scorul final și din finala Campionatului European.

Chloe Kelly are 25 de ani și joacă pe poziția de atacant la Manchester City. Aceasta a fost cumpărată de trupa de pe Etihad de la Everton, în 2020.

Imediat după ce a marcat golul decisiv în Finalissima, Chloe Kelly s-a declarat extrem de bucuroasă de reușita echipei sale naționale. Aceasta a mai dezvăluit ce tactică a abordat pentru a intimida portarul Braziliei.

Reclamă

„Am privit în ochi portarul și m-am gândit că voi înscrie. Este minunat să revenim pe Wembley, în fața fanilor noștri. Au fost grozavi în seara aceasta.

Sunt ca acasă aici. Este minunat să ma întorc aici. Fetele au reușit ă performanță incredibilă și mergem înainte după acest succes. Am fost nerăbdătoare să înscriu. M-am calmat singură și am fost pregătită să execut.

Am făcut un grup bun aici, staff-ul și jucătoarele. A fost o provocare diferită în seara aceasta. Construim momente și acum mergem înainte”, a declarat Chloe Kelly, conform thesun.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi mai jos VIDEO cu loviturile de departajare din Anglia – Brazilia

Anglia – Brazilia 1-1 (4-2 d.l.d), în Finalissima 2023

Anglia şi Brazilia au oferit un show total pe Wembley şi exclusiv în AntenaPLAY. Gazdele au deschis scorul în prima repriză prin Toone. Când totul părea să se termine după 90 de minute, Brazilia a egalat în prelungirile meciului, iar câştigătoarea a fost decisă după executarea loviturilor de departajare.

Jucătoarele din naţionala Angliei au fost în culmea fericirii după ce au primit medaliile de aur, dar şi trofeul Finalissima 2023. Aceastea au declanşat fiesat chiar pe gazon, în faţa celor peste 87 de mii de fani.

Anglia a devenit campioană europeană la feminin pentru prima oară în istorie

Anglia a cucerit, în premieră, titlul de campioană europeană la fotbal feminin, după ce a învins cu 2-1 naționala Germaniei, după prelungiri. Duminică, pe legendarul stadion Wembley din Londra, au fost prezenți 87.192 de spectatori, marcând un record absolut pentru această competiţie atât la masculin, cât și la feminin.

Jucătoarele din Anglia au deschis scorul prin Ella Tone în minutul 62, iar Germania a restabilit egalitatea prin Linda Magull, în minutul 79, și a împins meciul în prelungiri.

Naționala Albionului a marcat golul victoriei în minutul 110, prin Chloe Kelly, și a declanșat „vulcanul” în tribune. Tânăra jucătoare de la Manchester City, în vârstă de 24 de ani, a fost cuprinsă complet de euforie și și-a dat jos tricoul, rămânând în bustieră.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și