Închide meniul

”Cineva trebuie să înceapă să gândească!” Jurgen Klopp și Pep Guardiola, atac dur asupra fotbalului englez

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 noiembrie 2020, 11:48

”Cineva trebuie să înceapă să gândească!” Jurgen Klopp și Pep Guardiola, atac dur asupra fotbalului englez

profimediaimages

Jurgen Klopp și Pep Guardiola cer schimbări în Premier League

Jurgen Klopp și Pep Guardiola au criticat în termeni duri Federația Britanică după meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, între Liverpool și Manchester City. Jurgen Klopp a avut cuvinte extrem de dure despre programul infernal la care sunt supuse echipele care joacă și în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Premier League trebuie să se schimbe, nu e posibil așa ceva. Toată lumea trebuie să se așeze la masă și să vorbească! Vreți fotbal bun, oferiți băieților mai multe ore de recuperare. 

”Nu cerem ziua următoare,nu cerem luni pentru că asta nu e posibil, dar nu ne puneți miercuri și sâmbătă la prânz. Cineva trebuie să înceapă să gândească!”, a tunat Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp:”E distrugere totală!”

”Nicio echipă care joacă miercuri noaptea nu ar trebui să aibă meci în campionat la 12:30 sâmbăta, așa ceva nu se poate!

Să jucăm duminică, nu e problemă! Să jucăm sâmbătă, dar nu la 12:30, e o distrugere totală. Te trezești și joci fotbal cât timp ești într-o fază de recuperare”, a declarat Klopp conform celor de la BBC Sport.

Reclamă

Pep Guardiola: ”Toate țările folosesc cinci schimbări”

Pep Guardiola pe de altă parte, antrenorul celor de la City, a criticat dur scoaterea celor cinci schimbări într-un meci.

”Toate celelalte cluburi și țări folosesc cinci schimbări pentru că au înțeles că situația este extrem de diferită din perspectiva pandemiei. 

Vom lupta pentru a aduce înapoi această regulă”, a declarat Guardiola. Cluburile din Premier League au votat în luna august pentru reintroducerea meciurilor cu trei schimbări.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jurgen Klopp a critical programul infernal
  • Pep Guardiola a atacat regula cu doar trei schimbări pe meci

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și