Închide meniul

Ciprian Marica se revoltă! Mesaj dur la adresa autorităţilor din România. "Pe unii îi îmbogăţeşte nesimţit, pe alţii îi distruge"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2020, 16:37

Ciprian Marica se revoltă! Mesaj dur la adresa autorităţilor din România. "Pe unii îi îmbogăţeşte nesimţit, pe alţii îi distruge"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ciprian Marica a transmis un mesaj dur pe reţelele sociale

Patronul Farului consideră că sumele care se plătesc pentru testele Covid-19 sunt mult prea mari şi ar trebui suportate de statul român. Marica este sigur că o astfel de măsură ar reduce semnificativ numărul de cazuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica: "Pentru o familie cu venituri medii, e o povară grea"

"Se discuta multe în România. Despre orice. Dar spre surprinderea mea se evită două subiecte care mie mi se par de maximă importanta. Legate de criza asta sanitară care pe unii ii îmbogățește nesimțit, pe alții ii distruge! Hai sa o facem aici:

1) Testările. În lumea civilizată sunt gratuite. La noi, nu. Deși românul da bani grei lună de lună pentru sănătate, statul refuza să îl testeze gratuit dacă nu e caz de forță majoră. Si atunci doar pe bolnav, iar pe membrii familiei ii trimite la privat, cu bani.

La stat aștepți două zile dacă suni că ai simptome până vine sa te testeze doar pe tine, la privat vin imediat. Dar la privat testul de care ar trebui să beneficiezi gratuit e 350 de lei, plus 250 de lei deplasarea. Pentru o familie cu venituri medii, cu copii, e o povară grea. Mulți nu își permit, nu se testează și uite așa se înmulțesc incredibil cazurile de Covid. 

Statul te obliga sa te duci la privat, iar privatul se îmbogățește pe boala ta, fiindcă nu există un plafon, un adaos comercial controlat. Mi se pare groaznic! 

Reclamă

2) Tot legat de sănătatea românilor, care se duce in conturile unora. S-au închis preventiv grădinițele și școlile. Am fost și eu copil, știu cum se venea iarna cu mucii pe piept și se imbolnaveau majoritatea din clasa. 

Scolile de stat sunt gratis. Băi, dar after schoolul pe bani mulți e deschis și își mărește programul, încep la ora 9.00. Copilul care nu are voie la școală, merge la after cu colegii și cu alții, de alte vârste, claie peste grămadă, cât mai mulți, câștig mai mare. La școală era totul controlat, dar la after unul își face temele, altul plânge, altul se joaca.

Ești obligat să îl duci undeva dacă vrei să îți păstrezi serviciul. Rămâi dator la întreținere, întârzii cu ratele, dar plătești că nu au de ales! Și vine bolnav acasă și te îmbolnăvește și pe tine. Ce naiba să mai înțelegi din aceste măsuri care se anulează reciproc? Cum să nu fie lumea neincrezatoare, cum sa controlezi pandemia în situația asta? Spuneți și voi!", a transmis Marica pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

La echipa lui Marica, din liga secundă, au fost mari probleme din cauza infectărilor cu coronavirus. Au fost depistate şase cazuri chiar în momentul în care Farul se ducea să joace meciul cu U Cluj. DSP i-a întors din drum pe jucători.

Recomandări
  • Reacţie categorică a lui Ciprian Marica
  • Patronul Farului a avut dificultăţi din cauza pandemiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și