Închide meniul

Ciprian Marica, victima unui act de rasism din partea propriului antrenor: "Șocul a fost destul de mare"

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 6:13

Reclamă
Ciprian Marica, victima unui act de rasism din partea propriului antrenor: "Șocul a fost destul de mare"

Actionpress / AVANTI via Hepta

Ciprian Marica a jucat la Stuttgart

Fostul internațional a povestit un episod șocant de pe vremea când juca la Stuttgart. În sezonul 2009-2010, înaintea meciului cu Poli Timișoara, din play-off-ul Champions League, Marica spune că a fost victima unui act de rasism al antrenorului său, Christian Gross

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Una dintre încercările grele a fost când a venit un antrenor, în Germania, și urma să jucăm cu Poli Timișoara. A venit și a zis că vom întâlni niște țigani, la fel ca Marica. M-a văzut că sunt șocat și a zis că că «lui îi plac țiganii». Șocul a fost destul de mare. De multe ori, e o doză de rasism și a fost un eveniment neplăcut pentru mine. La meci, antrenorul m-a băgat titular. Mă simțeam ciudat. Antrenorul era Christian Gross”, a povestit patronul lui Farul Constanța într-o transmisiune live cu vlogger-ul Selly.

Ciprian Marica, revoltat de testarea vaccinului anti-coronavirus în România: "Nu vreau ca poporul meu să fie de probă"

Cercetătorii din întreaga lume caută soluția prin care să oprească pandemia de coronavirus. Studii se fac și în țara noastră, iar un vaccin adus din Anglia va fi testat în România.

"Nu știu cât de multă nevoie avem de vaccin, deși văd că spre asta se merge. Auzind că în România se testează un vaccin, am fost revoltat. Nu vreau ca poporul meu să fie de probă, să fie folosit la test. Dacă îl făceam noi, eram de acord să-l testăm. Atât timp cât ne e trimis de țări care nu-l testează, mi se pare greșit", a spus Ciprian Marica pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:49

”Cea mai mare amenințare”. Ce au scris jurnaliștii scoțieni despre Daniel Bîrligea, înainte de partida cu Rangers

14:43

Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român

14:29

Ce cotă poate avea FCSB pentru o victorie cu Rangers, pe Ibrox. Gazdele, favorite certe

14:12

Fernando Alonso va pilota cursa 400 în carieră, la Marele Premiu al Mexicului, live pe AntenaStars şi în AntenaPLAY

14:07

Xavi Hernandez, dorit de Manchester United. Clubul ar fi început negocierile cu fostul antrenor al Barcelonei

13:55

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 3 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 4 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 5 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și