Închide meniul
VIDEO

Ciprian Tătăruşanu, trei goluri încasate, în 27 de minute. AC Milan a pierdut un amical cu ocupanta locului 8 din Ungaria

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2022, 21:39

Ciprian Tătăruşanu, trei goluri încasate, în 27 de minute. AC Milan a pierdut un amical cu ocupanta locului 8 din Ungaria

Ciprian Tătărușanu, aproape de plecarea de la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unei partide pentru AC Milan/ Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu a fost titular în ultimul amical disputat de AC Milan. Portarul a încasat trei goluri, în doar 27 de minute, rossonerii pierzând cu scorul de 3-2 în faţa ocupantei locului 8 din Ungaria, Zalaegerszeg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu se pregăeşte de noul sezon de Serie A, alături de AC Milan. Campioana Italiei l-a folosit pe portarul român încă din primul minut, în partida amicală cu Zalaegerszeg, de sâmbătă.

Ciprian Tătăruşanu, trei goluri înacasate în 27 de minute, în amicalul pierdut de AC Milan

Ciprin Tătăruşanu a încasat primul gol chiar în startul partidei, în minutul doi, după un şut greu de parat. Ulterior, portarul a mai fost învins în minutele 24 şi 27, după o lovitură de cap din careul mic şi un şut de excepţie de la 20 de metri. Zalaegerszeg a încheiat sezonul trecut pe locul 8, din 12, în prima ligă din Ungaria.

AC Milan a redus din diferenţă după un penalty transformat de Olivier Giroud, în minutul 30. În repriza secundă, Ciprian Tătăruşanu a fost înlocuit de Mike Maignan, în minutul 62. Campioana Italiei a mai înscris prin Rade Krunic, pe finalul partidei.

Reclamă

A fost a doua partidă amicală disputată de AC Milan, în această pauză competiţională. Campioana Italiei a mai întâlnit-o pe Koln, formaţie din Bundesliga, pe care a învins-o cu 2-1. Şi în acea partidă, Ciprian Tătăruşanu a fost titular, ulterior fiind schimbat de Antonio Mirante, în repriza a doua.

Ciprian Tătăruşanu evoluează la AC Milan din 2020. În două sezoane petrecute pe San Siro, portarul a bifat 14 partide, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan Ibrahimovic și-a prelungit contractul cu AC Milan

Zlatan Ibrahimovic și-a prelungit contractul cu AC Milan până în 2023. Ajuns la 40 de ani, atacantul suedez încă nu este pregătit să renunțe la aventura fabuloasă de pe San Siro. Campioana Italiei a făcut astăzi marele anunț care îi va bucura enorm pe fanii „rossonerilor”.

Zlatan Ibrahimovic este hotărât să joace în continuare la cel mai înalt nivel, chiar dacă a ajuns la o vârstă la care mulți jucători sunt deja retrași.

„Ibra” va mai juca un sezon pe San Siro, după ce în stagiunea precedentă a contribuit la câștigarea primului Scudetto al lui AC Milan după o așteptare de 11 ani.

Revenit la formația din Milano în iarna lui 2020, Zlatan Ibrahimovic este pregătit să scrie o ultimă filă de „poveste” alături de „Diavolul milanez”.

AC Milan este încântată să anunțe prelungirea contractului lui Zlatan Ibrahimovic până pe 30 iunie 2023. Atacantul suedez va poarte tricoul cu numărul 11”, a anunțat AC Milan, pe site-ul oficial al clubului.

„Zlatan cel fără sfârșit”, au reacționat Zlatan Ibrahimovic și AC Milan, pe contul de Instagram.

Ibrahimovic se află la cea de-a doua perioadă petrecută la AC Milan, după cea din 2010-2011, când a fost împrumutat de Barcelona la formația italiană.

Reclamă

În sezonul trecut, Ibrahimovic a marcat 8 goluri și a oferit 3 assist-uri în 27 de meciuri. Două titluri în Serie A și o Supercupă a Italiei a cucerit Zlatan în tricoul lui AC Milan.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și