Închide meniul

Clinceni – Craiova 1-0 | "Am primit ce am meritat!" Ouzounidis îşi pune jucătorii la zid. "Cel mai slab meci de când sunt aici". Ce a spus despre FCSB – CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 20:43

Clinceni – Craiova 1-0 | "Am primit ce am meritat!" Ouzounidis îşi pune jucătorii la zid. "Cel mai slab meci de când sunt aici". Ce a spus despre FCSB – CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis i-a pus la zid pe jucătorii Craiovei după eşecul din meciul cu Clinceni

  • Ouzounidis, al doilea eşec la Craiova
  • Ce le-a reproşat jucătorilor săi

Marinos Ouzounidis a pierdut doar al doilea meci de când a devenit antrenorul Craiovei. Precedentul eşec data din 27 februarie: 0-1, în deplasare, cu Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clinceni – Craiova 1-0 | Marinos Ouzounidis: "Cred că a fost cel mai slab meci de când sunt aici"

"Cred că a fost cel mai slab meci de când sunt aici. Am primit ce am meritat. Rezultat a fost corect. N-am jucat ce ştim, am făcut multe greşeli. 

Nu am făcut ce am vorbit înainte de meci. Am încercat să atacăm după 2-3 pase, am pierdut mingea repede. Au meritat să câştige", a declarat antrenorul grec, imediat după meci.

Reclamă

Clinceni – Craiova 1-0 | Marinos Ouzounidis: "Să ne uităm la rezultatelor rivalelor ar fi o greşeală"

Craiova venea după victorii cu CFR Cluj şi FCSB, rivale care se luptă mâine în meci direct. Oltenii ar putea rămâne la 7 puncte în urma liderului, cu cinci etape rămase de jucat.

"Să ne uităm la rezultatelor rivalelor ar fi o greşeală. Nu am spus nimic despre titlu nici înainte, nu spun nici acum. Trebuie să încercăm să ne recuperăm agresivitatea, să ne faceem jocul nostru.

Reclamă

O zi proastă şi un rezultat prost, dar nu mă pot plânge de atitudinea jucătorilor. Cu toţii câştigăm, cu toţii pierdem, trebuie să fim uniţi", a mai spus antrenorul Craiovei, la Digi Sport. 

Clinceni – Craiova 1-0 | Oltenii pot rămâne la 7 puncte în urma liderului

Academica Clinceni – Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria gazdelor, cu scorul de 1-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Craiova le-a învins pe marile rivale la titlu, CFR Cluj şi FCSB, şi a relansat lupta la titlu, dar s-a împiedicat de Clinceni, care a obţinut primul succes din play-off. Autogolul lui Marius Constantin a decis rezultatul final.

Reclamă 4 / 0/3

E primul eşec după nouă etape pentru olteni, care sunt pe locul trei, la două puncte de FCSB şi la patru de liderul CFR Cluj. Acestea joacă mâine în meci direct.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu
Liga 1 • 21 sept., 13:10
Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu: „Mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist!” Dezvăluirile fostului fundaş
Jerome France s-a impus la Craiova și e la un pas de titlul de campion.
Alte sporturi • 17 sept., 10:51
Jerome France s-a impus la Craiova și este la un pas de titlul de campion. Mihai Leu a ieșit pe locul 2
Spectacol cu mașini puternice la Craiova: Formula Renault, Porsche GT3 Cup, Audi R8!
Alte sporturi • 14 sept., 17:00
Spectacol cu mașini puternice la Craiova: Formula Renault, Porsche GT3 Cup, Audi R8!
Adrian Mititelu jr, în culmea fericirii după victoria cu Farul
Liga 1 • 4 sept., 9:57
Adrian Mititelu jr, în culmea fericirii după victoria cu Farul: ”S-a făcut dreptate cu acest rezultat”
Adrian Şut a marcat un gol fabulos cu Farul
Liga 1 • 20 apr., 23:40
Câte puncte îşi doreşte FCSB din deplasările cu Rapid şi Universitatea Craiova. Mihai Stoica: „Aş semna pentru ele”