Închide meniul

Clipe tragice pentru un fotbalist de mare perspectivă. A luat singur decizia de a-i fi amputat piciorul. "A fost o lecție de viață!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 8:04

Clipe tragice pentru un fotbalist de mare perspectivă. A luat singur decizia de a-i fi amputat piciorul. "A fost o lecție de viață!"

Facebook Rodrigo Alain Cueva

Rodrigo Alain Cueva nu va mai putea juca fotbal

Din cauza pandemiei, Rodrigo nu a fost primit în mai multe spitale. Acestea erau pline cu pacienți infectați cu Covid-19. În cele din urmă, părinții săi au găsit un loc liber abia în Sinaloa. Au fost șocați de vestea primită de la medici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodrigo Alain Cuevas nu va mai putea juca fotbal

"Am fost electrocutat…curentul mi-a trecut prin cap și a ieșit prin piciorul stâng. Vreau să le mulțumesc oamenilor care mă ajută financiar. Întotdeauna am crezut că sunt singur pe lume, exceptând membrii familiei. Sunt recunoscător etern!

Medicii le-au spus părinților că trebuie să îmi amputeze piciorul, era foarte infectat și viața îmi era pusă în pericol. La început, părinții nu au vrut să accepte, voiau o a doua opinie pentru că știau cât de mult înseamnă fotbalul pentru mine. Doctorii au spus însă că nu este timp.

Decizia am luat-o eu, pentru că sunt major, și le-am spus să îmi fie amputat piciorul. A fost o lecție de viață. Oricât de mult ai iubi ceva, un anumit sport, nu poți să îl pui niciodată mai presus decât viața.

Lucrurile se întâmplă cu un scop, e vorba de destin. Există un motiv, iar Dumnezeu are ceva mai bun pregătit pentru viața ta", a dezvăluit Rodrigo Alain Cuevas pe contul său de Facebook.

Reclamă

Rodrigo a fost asaltat cu mesaje de încurajare din partea prietenilor și fanilor. Și conducătorii clubului au ținut să îi transmită că îi vor fi alături. "Acest incident poate îl va ține pe Alain departe de teren, dar nu și față de echipă", au reacționat cei de la Ciervos.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și