Închide meniul
EXCLUSIV

„Cluburile ar trebui să aibă un tablou cu el pe perete!” Magicianul din fotbalul românesc: „Copperfield ar fi invidios pe el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 8:48

Giovanni este un magician„, a spus Zvonko Milojkovic pentru AS.ro, surprins fiind de faptul că impresarul a reușit să vândă jucători români pe sume foarte mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiecare club din România ar trebui să aibă tabloul lui Giovanni pe perete, în biroul președintelui. El este un magician, nu știu cum a reușit să vândă jucătorii români pe astfel de sume. Mă refer aici la ultimii jucători plecați din campionatul vostru, Man, Mihăilă, Moruțan, Cicâldău.

Cred că David Copperfield ar fi invidios pe Giovanni. Jucătorii români nu au valoare pentru sumele pe care au fost vândute. Giovanni este magician„, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Citește și:

Zvonko Milojkovic critică fotbalul românesc

Impresarul sârb consideră că România nu a mai produs jucători de valoare, în ultimii ani. Zvonko Milojkovic a făcut și o comparație între fotbalul de la noi și cel din Serbia.

La noi, fotbalul e război, la voi e balet. Jucătorii români sunt învățați să cadă, să ceară faulturi. Când pleacă în străinătate au parte de un șoc, nu mai fluieră arbitrul, cad de pomană! În Serbia sunt antrenori buni pentru copii și dacă vezi meciuri de juniori U14 îți dai seama că ele arată ca niște războaie, se joacă foarte dur.

Reclamă

Voi, românii, anunțați: `Facem o academie ca la Ajax! Facem o academie ca la Bayern!`. Voi sunteți olandezi? Sunteți nemți? Nu, sunteți balcanici! În loc să vă uitați cine din Balcani are succes căutați să copiați popoare cu care nu împărtășiți aceeași cultură, același stil de fotbal„, spunea impresarul sârb acum câteva zile, conform gsp.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și