Închide meniul

Cluburile din La Liga, îngropate de pandemie! Echipele au trebuit să își reducă salariile. Barcelona, pierderi financiare uriașe

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 17 noiembrie 2020, 15:45

Cluburile din La Liga, îngropate de pandemie! Echipele au trebuit să își reducă salariile. Barcelona, pierderi financiare uriașe

profimediaimages

Barcelona a fost afectată financiar de pandemia de COVID-19

După cum se știe, salariile din primul eșalon al fotbaului spaniol sunt controlate de asociație, care beneficiază de autoritate în ceea ce privește limitarea bugetului pe care cluburile le au exclusiv pentru plata jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În funcție de venit, acestea trebuie să se încadreze într-un anumit plafon pentru a nu depăși conceptul cunoscut sub denumirea de ”fairplay financiar”.

Care cluburi din La Liga au fost cele mai afectate

Chiar dacă toate cluburile au fost mai mult sau mai puțin atinse de criza economică, Barcelona a înregistrat printre cele mai mari pierderi, iar clubul catalan are un buget de salarii cu aproape 300 de milioane de euro mai mic decât sezonul trecut. Suma de acum este aproape 383 de milioane de euro.

Rivalii de la Real Madrid au suferit și ei o reducere semnificativă, dar au disponibile 80 de milioane în plus față de catalani, anunță spaniolii de la Marca.

Reclamă

Atletico Madrid, noua destinația a lui Luis Suarez, a fost forțată să reducă salariile cu aproape 100 de milioane de euro.

Barcelona pierde zeci de milioane de euro din cauza pandemiei

Campionatul în Spania a fost întrerupt din cauza epidemiei de coronavirus. Chiar și marile puteri sunt afectate financiar de această decizie.

Jurnaliștii de la Marca au calculat cât pierde FC Barcelona pentru un meci de pe Camp Nou. Conform spaniolilor, catalanii pierd 3,3 milioane de euro pe meci.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona face eforturi uriașe pentru a ajuta comunitatea din Catalonia. Campiona Spaniei a intrat pe toate fronturile în luptă cu pandemia de Covid-19. Gruparea blaugrana a reușit să achiziționeze un număr impresionant de echipamente medicale

Fundația ”Barcelona” a donat în jur de 15.000 de echipamente de protecție tuturor unităților unde erau necesare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și