Închide meniul

Conducătorii lui Rangers, făcuţi praf pentru că nu îl lasă pe Ianis Hagi la Jocurile Olimpice. Un fost jucător al lui Manchester City i-a luat apărarea fiului „Regelui”!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2021, 12:37

Conducătorii lui Rangers, făcuţi praf pentru că nu îl lasă pe Ianis Hagi la Jocurile Olimpice. Un fost jucător al lui Manchester City i-a luat apărarea fiului „Regelui!

Profimediaimages

Conducătorii lui Rangers nu îl lasă pe Ianis Hagi la Jocurile Olimpice

  • Ianis Hagi, pe lista lui Mirel Rădoi
  • Rangers nu este dispusă să accepte convocarea mijlocaşului de 22 de ani

Campionii Scoţiei nu sunt obligaţi să îl lase pe Ianis să plece la naţionala României U23 şi refuză să accepte convocarea. Decizia a stârnit furia unui fost internaţional englez. Danny Mills, fundaşul care a evoluat pentru Leeds şi Manchester City, i-a atacat pe şefii lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii lui Rangers nu îl lasă pe Ianis Hagi la Jocurile Olimpice

Lionel Messi a jucat la Jocurile Olimpice, Sergio Aguero la fel. Dacă ai semnat cu un jucător talentat, care are sub 23 de ani, trebuie să fii pregătit pentru aşa ceva.

Nu poţi să transferi un fotbalist care joacă în Cupa Africii pe Naţiuni şi apoi să spui: ‘Nu vreau să plece în luna ianuarie’. La fel, nu ai cum să-l aduci pe Son Heung-min, care joacă în naţionala Coreei de Sud, şi să nu te gândeşti că ar putea pleca la Cupa Asiei sau să îşi efectueze stagiul militar.

Reclamă

Trebuie să ştii că există posibilitatea să fie convocat. Dacă e un jucător bun, va fi chemat la naţională. Am aflat că cei de la Rangers încearcă să îşi convingă jucătorii şi să îi întrebe: ‘Chiar trebuie să pleci?’. Trebuie să se gândească la faptul că este ocazia de a juca la Jocurile Olimpice. O dată în viaţă apare o astfel de oportunitate! De ce nu ai dori să mergi şi să îţi reprezinţi ţara?„, a declarat Danny Mills pentru Football Insider.

Steven Gerrard are nevoie de Hagi în preliminariile pentru UEFA Champions League. Gruparea de pe Ibrox ia startul în turul trei preliminar al competiţiei stelelor. Antrenorul lui Rangers are şi probleme de efectiv. Nu se va putea baza pe doi jucători de bază în calificările pentru prezenţa în grupele Ligii. Kemar Roofe şi Glen Kamara sunt suspendaţi din cauza scandalului din duelul cu Slavia Praga.

Reclamă

Chiar şi aşa Danny Mills îl îndeamnă pe Gerrard să îl lase pe Ianis Hagi să se alăture reprezentativei care va fi pregătită de Mirel Rădoi. Conducătorii lui Rangers nu îl lasă pe Ianis Hagi la Jocurile Olimpice, dar ar putea fi înduplecaţi pe ultima sută de metri. Ediţia din acest an, de la Tokyo, va avea loc între 23 iulie şi 8 august.

Mirel Rădoi a anunțat lotul preliminar de jucători

Printre cei 16 stranieri convocați preliminar de Mirel Rădoi, nu se regăsesc George Pușcaș, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Florin Andone și Alin Toșca, cu toții fiind accidentați.

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0);

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Alexandru Mitriță (Al Ahli/Arabia Saudită, 14/2);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2).

Programul României la Jocurile Olimpice

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

  • 22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud; Honduras – România
    25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras; România – Coreea de Sud
    28 iulie: România – Noua Zeelandă; Coreea de Sud – Honduras

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”