Închide meniul

Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1! Clujenii, eliminaţi din Conference League după ce au primit gol în prelungiri, în superioritate

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 23:01

Reclamă
Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1! Clujenii, eliminaţi din Conference League după ce au primit gol în prelungiri, în superioritate

Adana Demirspor - CFR Cluj 2-1

Duel în partida dintre Adana Demirspor şi CFR Cluj/ Profimedia

Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1 Clujenii au fost eliminaţi din turul doi preliminar din Conference League, după un retur dramatic cu Adana Demirspor. Clujenii au încasat gol în prelungirile partidei, fiind în superioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adana Demirspor a deschis scorul prin Akintola, în minutul 43. Ulterior, clujenii au restabilit egalitatea prin penalty-ul executat de Vasile Mogoş. Turcii au rămas şi în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gravillon. Clujenii însă au primit gol în prelungiri, după ce Ndiyae a marcat pentru Adana Demirspor.

Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1

Final! Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1! Trupa lui Andrea Mandorlini a fost eliminată din preliminariile Conference League!

Min. 90+4: Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1! Ndiaye a marcat i-a dus pe turci din nou în avantaj! Stambouli a executat o lovitură liberă, pe jos, iar balonul s-a lovit de Muhar, şi ulterior a ajuns la Ndiya, cel care a marcat.

Min. 67: Adana Demirspor – CFR Cluj 1-1! Vasile Mogoş a transformat lovitura de la punctul cu var!

Reclamă

Min. 64: Gravillon a fost eliminat de la Adana Demirspor, după un fault comis la Daniel Bîrligea, în interiorul careului!

Min. 43: Adana Demirspor – CFR Cluj 1-0! Akintola a deschis scorul, cu o lovitură de cap, din cornerul executat de Belhanda!

Min. 17: Ocazie CFR Cluj! Lovitura de cap a lui Daniel Bîrligea s-a oprit în bara laterală a porţii celor de la Adana!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre Adana Demirspor şi CFR Cluj!

Echipele de start: 

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Kresic, Muhar, Ajeti, Camora – Cvek, Avounou, Krasniqi – Yeboah, Bîrligea
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich – Morgan, Cr. Manea, Filip, Jefte, C. Deac, Otele, Konoplianka, Țîru, Tachtsidis, Fica
Antrenor: Andrea Mandorlini

Adana: Karacic – Svensson, Gravillon, Guler, Rodrigues – Stambouli, Akbaba – Yusuf San, Belhanda, Akintola – Ndiaye
Antrenor: Patrick Kluivert

Partida din Turcia se anunța una dificilă pentru „feroviari”, mai ales pentru că jucătorii lui Andrea Mandorlini nu au reușit să se impună în Gruia și să plece cu un avantaj în Turcia. Astfel, clujenii pleacă cu șansa a doua la calificare, dat fiind faptul că Adana are avantajul terenului propriu.

Înaintea partidei cu Adana Demirspor, CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova, pe teren propriu. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1. De cealaltă parte, Adana nu a început încă sezonul din campionatul Turciei. Adversarii CFR-ului se vor duela pe data de 13 august cu cei de la Rizespor, formație care a fost pregătită în trecut de Marius Șumudică.

Echipa care va câștiga această „dublă” se va duela în turul 3 preliminar al UEFA Conference League cu învingătoarea din „dubla” dintre Osijek și Zalaegerszeg. Prima manșă a confruntării menționate anterior s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea celor de la Osijek.

Reclamă

Scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1

A fost scandal la vestiare, după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Formaţia din Gruia a remizat în prima manşă din turul 2 preliminar Conference League, scor 1-1, în meciul disputat pe teren propriu.

La finalul partidei, nemulţumiţi de deciziile arbitrului Elchin Masiyev, turcii i-au cerut socoteală centralului din Azerbaidjan chiar pe tunelul care duce la vestiare.

„(n.r. presiune Adana) La orice fază, orice decizie, orice out, orice fault. La un moment dat, ne-am trezit în repriza a doua că ne-am molipsit de la ei la o fază. La ei aproape orice decizie s-a protestat. (n.r. dacă era Dan Petrescu antrenor) Nici nu vreau să-mi imaginez ce o să fie în retur.

A fost presiune și la vestiare. Îl certau pe arbitru când a intrat pe tunel. În limba turcă, bineînțeles. L-au certat pe arbitru în limba turcă și am intervenit. ‘Vă rog frumos, ce se întâmplă?’.

Noi nu ziceam nimic. Eu stăteam și priveam, aveam grijă să fie totul ok. Niciunul dintre ei n-a spus nimic. Cum au intrat pe hol îl certau pe arbitru. Într-un final atmosfera s-a liniștit, au fost câteva discuții. Important este că într-un final spectatorii au aplaudat ambele echipe. Asta spune multe”, a declarat Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și