Închide meniul

Adversara FCSB-ului poate da o mare lovitură. CSKA 1948 Sofia, în negocieri cu Bilel Omrani și Arnold Garita

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2023, 18:26

Reclamă
Adversara FCSB-ului poate da o mare lovitură. CSKA 1948 Sofia, în negocieri cu Bilel Omrani și Arnold Garita

Adversara FCSB-ului poate da o mare lovitură.

Billel Omrani, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Adversara FCSB-ului poate da o mare lovitură. Bulgarii de la CSKA 1948 Sofia au pus ochii pe Billel Omrani și Arnold Garita. Cel din urmă a fost dorit și de Gigi Becali, dar transferul acestuia nu s-a mai materializat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu CSKA 1948 Sofia în turul al doilea al preliminariilor UEFA Conference League. Manșa tur a dublei se va juca în Bulgaria, pe 26 iulie, în timp ce returul va avea loc la București, fără spectatori, pe data de 3 august.

Adversara FCSB-ului poate da o mare lovitură. CSKA 1948 Sofia, în discuții cu Bilel Omrani și Arnold Garita

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, bulgarii de la CSKA 1948 Sofia sunt în negocieri avansate cu cei doi atacanți, care au jucat în Liga 1, în sezonul trecut. Agentul care se ocupă de negocieri a precizat, pentru sursa citată anterior, că în cazul lui Gartia există interes și din Arabia Saudită, dar oferta din Bulgaria este mult mai atractivă.

Contractul lui Arnold Garita expiră la data de 30 iunie, iar acesta nu va mai continua la FC Argeș, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Atacantul are în CV echipe precum Bristol City, Plymouth, Charleroi, Dunkerque, Boulogne, Billefranche sau Bourg-en-Bresse și este cotat la 650.000 de euro, conform site-ului Transfermarkt.

Bilel Omrani s-a despărțit în această vară de FCSB, după ce nu a confirmat în tricoul vicecampioanei. În 22 de partide jucate pentru echipa lui Gigi Becali a reușit două goluri și două pase decisive.

Reclamă

În cariera sa, atacantul francez a mai evoluat pentru Olympique Marseille, Athletic Club Arlesien și CFR Cluj. În prezent este cotat la 850.000 de euro.

CSKA 1948 Sofia are ca obiectiv intrarea în grupele Conference League. Pentru a realiza acest lucru, bulgarii au evectuat în această vară nu mai puțin de 9 transferuri. Jucătorii care au ajuns în lotul celor de la CSKA 1948 sunt: Thalis (27 de ani, mijlocaș), Vidar Orn Kjartansson (33 de ani, atacant), Pierre-Daniel Nguinda (27 de ani, fundaș), Nedeljko Piscevic (28 de ani, mijlocaș), Tom Rapnouil (22 de ani, fundaș), Erdenis Guritshta (28 de ani, fundaș), Miki Orachev (27 de ani, fundaș), Emil Viyachki (33 de ani, fundaș) și Antonio Vutov (27 de ani, mijlocaș).

Gigi Becali a stabilit obiectivul pentru Conference League. Jucătorii de la FCSB trebuie să ajungă în grupe.

Patronul de la FCSB a setat obiectivul pentru Conference League. Astfel, fotbaliștii legitimați la echipa „roș-albastră” trebuie să ajungă în grupele competiției. De asemenea, latifundiarul din Pipera a explicat și de ce își dorește ca echipa sa să îndeplinească acest obiectiv.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. ce își dorește în noul sezon european) Grupele și banul. Voi vreți performanță, suporterii vor performanță. Eu ca să fac performanță, îmi trebuie banul. Deci, ca atare, banul aduce performanța, iar eu vreau performanța, adică banul. Dacă nu iau banul, nu am de unde performanță. Că toată lumea zice banul… Păi da, mă, banul, că fară bani nu faci”, a spus Gigi Becali, la Palat.

În sezonul trecut, echipa „roș-albastră” a participat în grupele competiției. Aceștia au încheiat pe ultimul loc în clasament, după West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și