Închide meniul

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht: „Îmi pare rău că se întâlnesc în Conference! Mi-ar plăcea să fie în Champions League”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2022, 23:43

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht: „Îmi pare rău că se întâlnesc în Conference! Mi-ar plăcea să fie în Champions League

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht. Chipciu jucat pentru ambele echipe, pe care ar vrea să le vadă în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu a mai dezbăluit că a vorbit înainte cu Mihai Pintilii şi i-a spus că i-ar plăcea să fie în grupă cu Anderlecht.

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Îmi pare rău că se întâlnesc în Conference. Mi-ar plăcea să se întâlnească în Europa League, în Champions League astfel de echipe, pentru că aşa au fost obişnuite în trecut. Vorbeam cu Pintilii şi i-am spus că ar fi frumos să pice cu Anderlecht după ce am văzut West Ham.

Reclamă

Ar fi fost frumos să mă duc, mai ales la Bruxelles, am avut o perioadă frumoasă acolo şi mai şi ţin legătura cu oamenii de acolo„, a spus Alexandru Chipciu după FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-0.

Cine sunt West Ham, Anderlecht și Silkeborg, adversarele FCSB-ului din „grupa morții” din Conference League

Sorții nu au ținut cu FCSB la tragerea la sorți a grupelor Conference League, unde au trimis-o într-o grupă cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

Reclamă

West Ham este de departe favorită la primul loc în grupă. Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

FCSB luptă cu Anderlecht pentru locul secund

Dacă West Ham vine din galaxia bogaților, Anderlecht este, pe hârtie, adversarul cu care FCSB va lupta pentru locul 2.

Anderlecht e cea mai de tradiție formație din Belgia, însă nu a mai câștigat campionatul intern de cinci ani. În sezonul trecut a terminat pe poziția a treia, în spatele rivalelor Club Brugge și Royale Union.

Lotul lui Anderlecht are o valoare de 88 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este puștiul portughez Fabio Silva, în vârstă de 20 de ani, cotat la 15 milioane de euro. Acesta e împrumutat de la Wolves, după ce englezii au plătit pentru el peste 40 de milioane de euro ca să-l ia de la Porto.

Decarul Yari Verschaeren, 21 de ani, este cotat la 13 milioane de euro. Sebastiano Esposito, 20 de ani, e împrumutat de la Inter Milano.

Antrenorul Felice Mazzu, în vârstă de 56 de ani, le-a mai antrenat pe Royale Union, Genk și Charleroi.

Silkeborg, lot mai slab decât al FCSB-ului

Silkeborg este cel mai accesibil adversar al FCSB-ului, pe hârtie. Danezii au lot cotat la 11 milioane de euro, în comparație cu cele 33 de milioane de euro, atât cât valorează echipa vicecampioanei României. Cel mai valoros jucător al danezilor e mijlocașul Sebastian Jorgensen, cotat la două milioane de euro.

Reclamă

Antrenorul Kent Nielsen, în vârstă de 60 de ani, o pregătește pe Silkeborg din iulie 2019.

Silkeborg a terminat pe locul șase în sezonul precedent în Danemarca. În prezent, Silkeborg e lider în campionatul intern, după șase etape disputate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF