Închide meniul

Andrea Mandorlini, discurs scurt şi dur, după eliminarea lui CFR Cluj: „Două goluri primite din nepăsare”

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 9:19

Reclamă
Andrea Mandorlini, discurs scurt şi dur, după eliminarea lui CFR Cluj: „Două goluri primite din nepăsare

Poli Iaşi - CFR Cluj LIVE SCORE

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci / Profimedia

Andrea Mandorlini, discurs scurt şi dur, după eliminarea lui CFR Cluj. Formaţia din Gruia a încheiat prematur sezonul european, după ce a fost eliminată în turul 2 preliminar Conference League de turcii de la Adana Demirspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În faţa a peste 30.000 de suporteri turci, CFR Cluj a primit gol în minutul 90+4, în superioritate numerică. Adana Demirspor a câştigat astfel cu 2-1 şi a obţinut calificarea în turul 3 preliminar Conference League.

Andrea Mandorlini, discurs scurt şi dur, după eliminarea lui CFR Cluj: „Două goluri primite din nepăsare”

La finalul partidei din Turcia, Andrea Mandorlini a susţinut conferinţa de presă, dar nu a vorbit foarte mult. În 39 de secunde, italianul a subliniat lucrurile care au dus la eliminarea echipei sale din cupele europene. El a scos în evidenţă neglijenţa jucătorilor săi la cele două goluri marcate de turci, dar şi la reuşita celor de la Adana din meciul de săptămâna trecută de la Cluj:

„Două neglijențe, două greșeli ne-au costat. Am fost eliminați în urma a două goluri primite din nepăsare, atât la sfârșitul primei reprize, cât și la sfârșitul reprizei secunde. Și în tur a fost la fel, suntem supărați”, a declarat Andrea Mandorlini, după înfrângerea cu Adana Demirspor, potrivit digisport.ro.

După 1-1 în Gruia, CFR Cluj a pierdut cu 2-1 partida din Turcia. Adana Demirspor a deschis scorul în minutul 43, prin Akintola. La jumătatea reprizei secunde, clujenii au primit o lovitură de la 11 metri şi au rămas şi cu un om în plus, după eliminarea lui Gravillon.

Reclamă

Vasile Mogoş a transformat lovitura de pedeapsă, dar CFR Cluj nu a mai reuşit să înscrie în jumătatea de oră în care a evoluat cu om în plus. Adana a obţinut calificarea în minutul 90+4, atunci când Ndiaye a înscris, după o fază în care clujenii au fost lipsiţi de noroc. O lovitură liberă deviată de Muhar a ajuns direct la senegalezul de 27 de ani, care l-a învins pe Sava.

Neluţu Varga rămâne încrezător după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League: „Staţi liniştiţi, nu murim din acest rezultat”

În ciuda eliminării, Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a rămas încrezător în ceea ce priveşte restul sezonului. Varga este mulţumit de jocul echipei şi de antrenorul Mandorlini, fiind convins că CFR va face o treabă bună în această ediţie de campionat.

„N-am înțeles ce s-a întâmplat la acea centrare din care ei au marcat. Am avut meciul în mână! Sincer, am o bucurie și aceea că simt că am acum o echipă bună și-n campionat o să fim bine. Sunt mulți care vorbesc și habar n-au fotbal!

Reclamă 4 / 0/3

Noi ar trebui să ne concentrăm doar pe ceea ce joaca echipa. Stați liniștiți că nu murim din acest rezultat! CFR-ul merge înainte! Mai dădeam prime și bonusuri dacă nu mergea? Mai erau primele și salariile care se dau la noi?

Domnul Mandorlini mi-a făcut impresie bună. E foarte serios și pragmatic! Nici n-am avut noroc la trageri, a fost ghinion. Dacă aveam puțin noroc, treceam de ei fără probleme la cum a jucat echipa azi. La anul ne focusăm pe cupe, acum vom face treabă în campionat. Nici nu mă gândesc la altceva”, a declarat Neluţu Varga, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și