Închide meniul

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Silkeborg: „Trebuie să spălăm ruşinea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2022, 8:44

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Silkeborg: „Trebuie să spălăm ruşinea!

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB - Silkeborg

Hepta

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Silkeborg. Cordea vrea să facă uitată umilinţa din Danemarca, acolo unde FCSB a pierdut cu 5-0. Cordea plusează şi spune că FCSB are şanse la calificarea în primăvara europeană în cazul unei victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, iar patronul Gigi Becali l-a comparat cu Messi. Cotat la 1.5 milioane de euro, Andrei Cordea este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB. Acesta a bifat 18 apariţii în actualul sezon şi l-a ţinut pe bancă pe David Miculescu, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro.

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB – Silkeborg

„Venim după o înfrângere acolo şi trebuie să spălăm ruşinea. S-a întâmplat ceva la care nu ne aşteptam. Cred că, dacă vom câştiga meciul de joi, vom avea şanse mari să trecem mai departe”, a spus Andrei Cordea pentru sport.ro.

Gigi Becali şi Mihai Stoica l-au comparat pe Cordea cu Messi

Fotbalistul adus de la Academica Clinceni cu 50.000 de euro face un sezon grozav. Are 3 goluri şi o pasă decisivă în Liga 1, iar în Conference League a marcat 3 goluri şi a oferit 2 assist-uri.

Cordea e demenţial, ce să-i zici lui Cordea? Cordea e Sfinxul! Şi apărare, şi 1 contra 1, nu ai ce. Spunea MM la un moment dat, dacă îl vezi la antrenamente a devenit Messi. Acum să nu se interpreteze, asta mi-a zis Mihai Stoica„, a declarat Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2.

Reclamă

Andrei Cordea s-a amuzat când a auzit ce a declarat finanţatorul vicecampioanei României şi anunţă că nu poate fi vorba o comparaţie cu starul lui PSG.

Nu putem să comparăm omul care a câștigat atâtea Baloane de Aur cu… (n.r – dar ai stângul lui Messi cumva?) Nu! (n.r – râde)„, a declarat Andrei Cordea pentru sursa mai sus citată.

FCSB, „părăsită” de fani la meciul cu Silkeborg

Deși mai sunt două zile până la meciul retur cu Silkeborg din grupele Conference League, FCSB a vândut un număr infim de bilete, după ce fanii s-au supărat pe Gigi Becali și Nicolae Dică în urma umilinței din tur.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB s-a dus cu rezervele în Danemarca, după ce Gigi Becali i-a ordonat lui Nicolae Dică să se concentreze exclusiv pe campionat, unde roș-albaștrii sunt pe loc de play-out. A ieșit rău pentru vicecampioana României, care a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria ei în cupele europene, 0-5.

Gsp.ro anunță că, până acum, s-a vândut doar 6.000 de bilete pentru returul cu Silkeborg de pe Arena Națională. Ar putea fi meciul din Europa cu cea mai mică asistență pentru FCSB în actuala stagiune.

Clubul lui Gigi Becali a adus peste 25.000 de oameni la stadion la returul cu Saburtalo din turul 2 preliminar, peste 40.000 de oameni la returul cu Dunajska Streda din turul trei preliminar. Peste 30.000 de fani au asistat la turul play-off-ului, cu Viking, și tot atâția au venit și la meciul cu Anderlecht, primul pe teren propriu disputat de FCSB în grupe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și