Închide meniul

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB: „Te pedepsesc la orice greșeală”. Meciul va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 20:50 / Actualizat: 19 iulie 2023, 16:39

Reclamă
Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB: Te pedepsesc la orice greșeală”. Meciul va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

FCSB a anunţat oficial că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe arena Arcul de Triumf

Jucătorii lui FCSB / Profimedia

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB. Tehnicianul formației bulgare a vorbit despre duelul cu vicecampioana României, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB. Bulgarii sunt conștienți de valoarea echipei lui Gigi Becali

Bulgarii de la CSKA 1948 Sofia se tem de cei de la FCSB, echipă pe care o consideră foarte valoroasă. Antrenorul formației, Atanas Ribarski, a vorbit despre pericolul din dubla cu vicecampioana. Acesta este de părere că jucătorii lui Elias Charalambous îi pot taxa în orice moment, dar se bucură că au avut meciuri de pregătire cu formații de nivel similar cu echipa „roș-albastră”.

„Vom încerca să avem o prestație bună. Suntem conștienți de echipa pe care o întâlnim și de jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Este foarte bine că am avut meciuri amicale cu echipe care au exact același stil și care sunt de nivelul FCSB. E vorba de echipe care te pedepsesc la orice greșeală și care au jucători care pot face diferența în orice moment”, a spus antrenorul bulgarilor, pentru sportlive.bg.

Reclamă

Ambele echipe și-au câștigat prima partidă din sezonul competițional. Bulgarii au câștigat partida cu rivala Levski Sofia cu scorul de 2-1, în timp ce FCSB a învins-o pe FC U Craiova 1948, în deplasare, cu scorul de 3-1.

Mihai Stoica a identificat principalul pericol din dubla cu CSKA 1948 Sofia. Managerul general se teme de Ivaylo Chochev

Managerul general de la FCSB se teme de bulgarul Ivaylo Chochev. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a înscris 24 de goluri în 36 de partide pentru CSKA 1948. Acesta este cotat, de site-ul de specialitate Transfermarkt, la 2,8 milioane de euro și este cel mai scump jucător din lotul bulgarilor.

„Am văzut nişte meciuri acum, să vedem cum stau, dar nu ne putem face o mare idee. O să lipsească jucători. Au adus foarte mulţi jucători, am înţeles că vor să mai aducă. Un atacant s-a accidentat.

Reclamă 4 / 0/3

Principalul pericol rămâne Chochev, care are nişte cifre extraordinare şi a jucat la Palermo mulţi ani. Are doar 30 de ani. Pentru mine e ciudat cum un jucător de calibru lui a ajuns să joace la o echipa asta.

O să avem date mai multe. Vor juca un meci de pregătire în Austria, cu Sepsi OSK. E clar că vom avea de acolo informaţii”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În trecut, Ivaylo Chochev a evoluat pentru Chavdar și CSKA Sofia. În 2014, acesta a fost cedat la Palermo pentru suma de 2 milioane de euro. După 5 ani petrecuți în lotul „vulturilor”, acesta a ajuns la Pescara. Din vara anului 2020 este legitimat la CSKA 1948 Sofia. De asemenea, jucătorul a bifat și 37 de selecții în echipa națională a Bulgariei. În aceste partide a reușit să marcheze de 4 ori.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și