Închide meniul

Antrenorul lui Viking, băgat în sperieți de Florinel Coman: „A făcut un meci foarte bun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 23:11

Antrenorul lui Viking, băgat în sperieți de Florinel Coman: „A făcut un meci foarte bun!

Florinel Coman, FCSB

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Antrenorul lui Viking, Morten Jensen, a dezvăluit că se teme de Florinel Coman înaintea returului cu FCSB din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman i-a dat gol lui Viking pe Arena Națională, în tur. Morten Jensen a fost fermecat de prestația „perlei” de la FCSB.

Antrenorul lui Viking, băgat în sperieți de Florinel Coman

„Coman a făcut un meci foarte bun împotriva noastră. Plus mijlocașul care a fost eliminat (n.r.- Darius Olaru, suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene). Sunt fericit că nu joacă, FCSB are jucători foarte buni din punct de vedere individual.

Fanii ne vor ajuta foarte mult, jucăm pe teren artificial, acesta ar putea fi un avantaj. E minunat că stadionul va fi plin, atmosfera este una incredibilă, toți sunt alături de noi. Dacă ne calificăm, a doua zi nimeni nu va mai merge la serviciu. Va fi sărbătoare!”, a spus Morten Jensen, la conferința de presă dinaintea meciului.

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Cei care au deschis scorul au fost roș-albaștrii, în minutul 3, prin Florinel Coman, însă oaspeții au întors scorul până în pauză, după reușitele lui Kabran și Bjorshol.

Reclamă

Florinel Coman a devenit noul căpitan de la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase.

Transformarea incredibilă a lui Florinel Coman

Transformarea incredibilă a lui Florinel Coman l-a uluit pe Mihai Stoica. Coman şi-a luat în serios rolul de lider şi ţine discursuri motivaţionale în vestiar.

„Cum arăta Coman înainte de accidentarea de la Backa Topola? Erau Tănase, Coman și Man atunci, Coman era vioara întâi. Coman a început să arate din ce în ce mai bine, chiar dacă nu e în stadiul să ia 1 la 1 și să-i rupă în două pe explozia lui formidabilă. A început să marcheze, să fie periculos în ultima treime. Se antrenează mult mai bine, e mult mai responsabil.

Reclamă 4 / 0/3

Banderola nu spun că l-a responsabilizat, el era deja responsabil, dar în niciun caz nu i-a făcut rău. E căpitan de echipă. Am auzit discursul înainte de meci în vestiar. Eu nu o să înregistrez niciodată, dar dacă auziți discursul… el are carismă în vestiar, are voce, are cuvinte. Eu cred că el poate să fie catalizatorul”, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman a anunțat „remontada” după FCSB – Viking 1-2

Florinel Coman e sigur că FCSB va întoarce eșecul cu Viking din prima manșă din play-off-ul Conference League. Căpitanul roș-albaștrilor a anunțat că vicecampioana României va câștiga returul din Norvegia.

„Un meci pe care l-am controlat de la început la sfârșit. Am avut ocazii. Am luat acel gol la reluare. Am marcat și am primit gol imediat. Am vorbit înainte de meci că trebuie să fim maturi în joc, nu mai suntem puști, a fost acea greșeală. I-am simțit că putem să ne calificăm. Simt că putem întoarce rezultatul, suntem caractere puternice în vestiar, putem să facem un meci bun acolo, să băgăm mingea în poartă, asta ne-a lipsit.

Dică ne-a încurajat, o să pregătim meciul de la Botoșani și o să ne axăm pe retur. O sa eliminăm greșelile pe care le-am făcut. Sinteticul nu va fi nicio problemă. Ne interesează doar calificarea. Atmosfera a fost foarte frumoasă, le mulțumim că au fost alături de noi. Le mulțumim și îi așteptăm în număr foarte mare. Olaru este o pierdere grea, va fi cu gândul la noi, la calificare. Vom merge la Botoșani să câștigăm, așa mergem la fiecare meci”, a spus Florinel Coman, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și