Închide meniul

Basarab Panduru, discurs genial despre jucătorul lăudat de Gigi Becali: „Acum o să stea în gheaţă! La meciul următor o să fie frizat, aranjat, pregătit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2022, 15:18

Basarab Panduru, discurs genial despre jucătorul lăudat de Gigi Becali: „Acum o să stea în gheaţă! La meciul următor o să fie frizat, aranjat, pregătit!

Basarab Panduru, moment de uluială după FCSB - FC Voluntari 1-1

MMA / Maria Studio via Hepta

Basarab Panduru, discurs genial despre jucătorul lăudat de Gigi Becali. Este vorba despre Bogdan Rusu, cel care i-a luat ochii patronului de la FCSB în partidele cu Dunajska Streda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a rămas surprins de rapiditatea cu care s-a adaptat Bogdan Rusu, însă nu e convins că atacantul de 32 de ani adus de la Mioveni are ritmul necesar pentru a juca la nivelul celor de la FCSB.

Basarab Panduru, discurs genial despre jucătorul lăudat de Gigi Becali

”Vorbim deja de un jucător care vine de la Mioveni, am vorbit de el, care anul trecut a marcat 9 goluri, care acum 2 ani a jucat pe la Călăraşi, pe unde a mai jucat, în Liga 2, unde a marcat tot 9 goluri.

Adică aşteptările nu erau mari de la el. În seara asta (n.r. aseară), într-un fel sau altul impresionează faţă de ce ai tu la echipă. Adică nu-l vezi pe Mamut niciodată în viaţa lui să facă ce a făcut Bogdan Rusu, nu-l vezi pe Dumiter să facă ce a făcut Bogdan Rusu. La Ianis Stoica, să nu ne băgăm încă, pentru că este foarte tânăr şi acolo se pot schimba lucrurile.

El va juca la o săptămână. Acum o să stea în gheaţă vreo 4 zile ca să se refacă. La meciul următor o să fie aranjat, frizat, pregătit. Cred că-l bagă în gheaţă sănătos acum, pentru că n-a mai avut el ritmul ăsta niciodată. Adică el stătea pe acolo, făcea un sprint, făcea ce voia. Acum sunt alte lucruri. Dar uite că s-a descurcat”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Bogdan Rusu, lăudat de Gigi Becali

„Sunt mulţumit de calificare. Mai trebuia să mai avem goluri. Mai trebuiau goluri. Am marcat şi ne-a fost de ajuns. Am jucat foarte bine, nu am riscat nimic. Numai bara din prima repriză. Rusu m-a impresionat cel mai tare şi atât. Şi Dawa care e „pe aici nu se trece!”. Asta e echipă slabă.

Dawa e un jucător talentat, a crescut în joc. Va creşte echipa. Jucătorii care vor intra vor avea relaţii de joc. A fost bine că nu am fost nevoiţi să îl băgăm pe Coman să riscăm cu el. Nu cunosc echipa, dar emoţii nu ar trebui să avem. E un joc de fotbal. Eu cred că trebuia să ne calificăm.”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Bogdan Rusu, după laudele lui Gigi Becali: „Mă bucur că spune asta!”

Bogdan Rusu a avut o primă reacţie după laudele lui Gigi Becali. Atacantul de 32 de ani adus de la Mioveni a spus că se bucură că Becali l-a lăudat. Bogdan Rusu a promis în continuare să joace în aşa fel încât Gigi Becali să fie mulţumit de prestaţia sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că domnul Becali are laude despre mine, sper să joc în continuare la fel de bine și să ajut echipa în continuare. Presupun că dacă ai calitate, totul vine de la sine. Nu se pune problema cine e căpitan și câți ani are, contează ce face și cum își trage echipa după el. Octavian este un jucător foarte bun și își face bine treaba. 

Cred că Steaua, că nu pot să-i spun FCSB, rămâne de top a României și se vede. Asta dovedește că suntem cea mai iubită echipă din țară, prezența celor 40.000 de spectatori”, „, a spus Bogdan Rusu după FCSB – Dunajska Streda 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au deschis cu noroc scorul 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și