Închide meniul
VIDEO

Bogdan Rusu l-a dat pe spate pe Gigi Becali în Dunajska Streda – FCSB 0-1: „M-a impresionat! Când a ieşit, s-a stricat jocul echipei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2022, 10:38

Bogdan Rusu l-a dat pe spate pe Gigi Becali în Dunajska Streda – FCSB 0-1: „M-a impresionat! Când a ieşit, s-a stricat jocul echipei!

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali

Bogdan Rusu și Gigi Becali, la Palat / Hepta

  • Bogdan Rusu l-a dat pe spate pe Gigi Becali în Dunajska Streda – FCSB 0-1
  • Rusu a fost titular cu Dunajska Streda

Bogdan Rusu l-a dat pe spate pe Gigi Becali în Dunajska Streda – FCSB 0-1. Atacantul adus de la Mioveni l-a impresionat pe patronul FCSB încă de la primul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu şi David Miculescu au debutat la FCSB în partida cu Dunajska Streda, ce a fost transmis de Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Bogdan Rusu l-a dat pe spate pe Gigi Becali în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Gigi Becali a fost mulţumit de jocul celor 2, mai ales de prestaţia lui Bogdan Rusu.

Reclamă

Știam că sunt titulari cei doi. Când l-am luat pe David (n.r.: Miculescu), l-am luat tocmai de aia, că nu aveam acolo și când l-am luat pe Rusu, l-am întrebat dacă joacă titular cu el, să îmi dau seama de valoarea lui, a zis bineînțeles că da.

M-a impresionat Rusu, a câștigat toate duelurile, mi-a plăcut jocul lui, a jucat bine fără minge, când a ieșit el, s-a cam stricat jocul întregii echipe„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

În prima repriză, Bogdan Rusu a fost aproape de gol încă din minutul 3, când nu a reușit să ajungă la o recentrare în fața porții a lui Florinel Coman.

În partea secundă, Bogdan Rusu a avut o nouă ocazie în minutul 46, când a șutat aproape de poartă de la marginea careului.

Bogdan Rusu, uluit de ceea ce găsit la FCSB: „Asta nu are nimeni!”

Bogdan Rusu a fost titular în Dunajska Streda – FCSB 0-1, partida transmisă în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Atacantul e uluit de condițiile pe care le-a găsit la clubul lui Gigi Becali.

Bogdan Rusu a fost transferat de FCSB de la CS Mioveni luni, iar miercuri a fost titular în partida cu Dunajska Streda. Atacantul a recunoscut că i-a fost dificil să facă față schimbării de peisaj.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci greuț, ne bucurăm că am făcut un meci bun și am câștigat. Asta nu trebuie să ne relaxeze. A fost greu, am avut doar două zile de antrenament și am jucat titular. Sper că mă voi integra cât mai repede. Nu am emoții. Se poate spune că suntem favoriți, nu trebuie să plecăm cu gândul acesta. ‘

Trebuie să jucăm cu aceeași dăruire. Nu știu dacă mă așteptam la vârsta aceasta la transfer, eu zic că e de bun augur și sper să dau totul pentru această echipă. Ce poți să găsești la FCSB? Toate condițiile din țară, pe care nu le are nimeni. Sunt mulți jucători de calitate, sper să jucăm la fel de bine prin tinerețea lor și să fim o echipă muncitoare. Nu aștept neapărat primul gol, contează să câștige echipa”, a spus Bogdan Rusu, după meci.

Joonas Tamm, fundașul golgheter de la FCSB

Echilibrul s-a rupt în minutul 67, când slovacii au rămas în 10 oameni, Kruzliak a văzut cartonașul roșu după un fault asupra lui Octavian Popescu, care avea culoar liber spre poarta adversă.

Două minute mai târziu a venit golul lui Joonas Tamm. Fundașul eston a marcat cu o reluare cu latul direct sub bară, după centrarea din lovitură liberă a lui Risto Radunovic.

FCSB și-a păstrat avantajul până la final si s-a impus cu 1-0. Returul de la București e programat pe 11 august.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”