Închide meniul

„Câte puncte face FCSB în grupele Conference League?”. Nicolae Dică a oferit cel mai sincer răspuns + Antrenorul a ratat tragerea la sorți: „Dormeam la ora aia”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 13:49

„Câte puncte face FCSB în grupele Conference League?. Nicolae Dică a oferit cel mai sincer răspuns + Antrenorul a ratat tragerea la sorți: „Dormeam la ora aia

"Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?". Cum a reacţionat Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică a fost întrebat câte puncte crede că va obține FCSB în grupele Conference League, unde va întâlni West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Antrenorul vicecampioanei n-a stat deloc pe gânduri și a explicat că orice punct pe care îl va câștiga echipa sa va fi considerat bonus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a recunoscut că n-a urmărit tragerea la sorți a grupelor Conference League deoarece dormea la ora respectivă.

„Câte puncte face FCSB în grupele Conference League?”. Nicolae Dică, extrem de sincer

Nicolae Dică așteaptă cu nerăbdare meciurile „de foc” cu West Ham. Tehnicianul de la FCSB este convins să partidele complicate din grupele Conference League își vor pune amprenta într-un mod pozitiv asupra jucătorilor săi.

„Sincer? Am dorit la ora aia (n.r. – la tragerea la sorți). Am ajuns dimineața la 7, am făcut o refacere cu jucătorii, apoi le-am dat drumul acasă. Era ora prânzului și eram super-obosit, nu dormisem toată noaptea și m-am odihnit. Când m-am trezit, am văzut grupa cea mai grea. Dar nu este nicio problemă, este bine să ne măsurăm puterile.

Este o grupă foarte bună, ne măsurăm puterile cu cei buni. Din punctul meu de vedere, avem echipe cam de Europa League. Asta e bine pentru jucători, capătă experiență cu aceste jocuri, întâlnim adversari puternici, să vadă și ei cum e să joci cu 50-60.000 de oameni în tribune.

Reclamă

(…) Mă bucur că am reușit să mergem în grupele Conference. Sperăm să reușim cât mai multe puncte, este o grupă foarte grea, într-adevăr. Nu va fi ușor, dar vom încerca și oricine va intra pe teren va trebui să dea totul pentru a reuși să facem punct sau puncte.

(N.r. – Despre duelurile cu West Ham) Este foarte bine. Chiar vorbeam noi în aeroport, am făcut noi niște grupe, și eu i-am pus pe West Ham în grupă cu noi. Îmi doream să mergem în Anglia, îmi place atmosfera de acolo.

(N.r. – Câte puncte face FCSB în grupă?) Pentru noi, orice punct este bonus. Am avut ca obiectiv intrarea în grupe și orice punct vom acumula în această grupă va fi un bonus pentru noi. Acum nu pot să spune că vom face 3, 7 sau un punct”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Programul meciurilor lui FCSB și CFR Cluj în Conference League

UEFA a afișat programul meciurilor din grupele Conference League: FCSB va avea deplasare la West Ham, iar CFR Cluj va debuta cu Balkani.

România are două reprezentante în grupele Conference League. FCSB și CFR Cluj le-au elininat pe Viking și Maribor în play-off.

În grupe, FCSB a picat cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, în timp ce CFR Cluj va juca cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani.

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Programul lui CFR Cluj în grupele Conference League:

    • Runda 1: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj
    • Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
    • Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
    • Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
    • Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
    • Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și