Închide meniul

Câţi bani a încasat CFR Cluj, după ce a învins pentru a doua oară pe Slavia Praga. Suma încasată de campioana României pentru cele 7 puncte câştigate în grupele Conference League

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2022, 22:39

Câţi bani a încasat CFR Cluj, după ce a învins pentru a doua oară pe Slavia Praga. Suma încasată de campioana României pentru cele 7 puncte câştigate în grupele Conference League

CFR Cluj a încasat o sumă uriaşă după victoria cu Slavia Praga

Hepta

Câţi bani a încasat CFR Cluj, după ce a învins pentru a doua oară pe Slavia Praga. CFR Cluj a reuşit, în doar o săptămână, să învingă de două ori pe Slavia Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu a câştigat „dubla” cu Slavia Praga şi s-a instalat pe primul loc în grupă. În total, CFR Cluj are 7 puncte şi este favorită la calificarea în primăvara Conference League.

Câţi bani a încasat CFR Cluj, după ce a învins pentru a doua oară pe Slavia Praga

Pentru cele două victorii cu Slavia Praga şi egalul cu Ballkani, CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro. Mai exact, campioana României a încasat  1.166.000 de euro. Suma poate creşte în condiţiile în care CFR Cluj ar mai obţine puncte în grupă.

Premiile oferite de UEFA în Conference League:

CFR Cluj – Slavia Praga 2-0. Victorie uriaşă pentru campioana României

CFR Cluj a învins formaţia cehă Slavia Praga cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

Reclamă

Campioana României a sacrificat orice spectacol şi a arătat pragmatism, câştigând în faţa celei mai valoroase echipe din grupă prin golurile marcate de Ciprian Deac (11 – penalty), Yuri Matias (85).

CFR s-a apărat supraaglomerat tot meciul, dar a făcut-o aproape perfect în faţa unei echipa care a confirmat momentul de criză prin care trece.

Învinsă la Praga cu 1-0, Slavia şi-a arătat intenţiile la Cluj-Napoca încă din primul minut, când şutul lui Usor, de la 18 metri, a fost prins de Scuffet. Oaspeţii au fost aproape de gol în min. 9, când Jurasek a şutat, mingea a fost deviată de Yuri, iar apoi respinsă de pe linia porţii de Kolinger.

Reclamă 4 / 0/3

CFR a ratat deschiderea scorului la prima sa fază de atac, Yuri trimiţând mingea în bară cu capul după un corner (9). La faza care a urmat, Muhar a fost faultat în careu de Olayinka, iar Deac a transformat penalty-ul acordat (11).

Până la pauză o singură echipă a existat pe teren, Slavia, dar Dorley a şutat slab la poartă (21), după o pătrundere. Camora a pierdut o minge în apropierea careului şi a rezultat o fază de gol pentru oaspeţi, însă Jurasek a reluat peste poartă din 2 metri (
45+3). Scuffet a fost la post la şutul lui Tiehi din careu (45+7), iar apoi fundaşul Kacearaba a fost imprecis în două rânduri (45+7, 45+12).

Slavia a controlat şi repriza secundă, dar a arătat în continuare lipsă de inspiraţie. CFR a fost prima echipă care a avut o ocazie notabilă, însă a trimis din foarfecă pe lângă poartă (57).

Traore (58) a şutat peste poartă din poziţie centrală, Lingr a recentrat lângă bară, dar Tecl nu a ajuns (74), Ousou a trimis cu capul pe lângă poartă (76), iar Lingr s-a încurcat cu Olayinka în careu, în momentul şutului (81).

La una din puţinele acţiuni ofensive ale clujenilor, brazilianul Roger a obţinut un corner, tot el a executat lovitura de colţ, iar conaţionalul său Yuri Matias a marcat cu capul (85) şi a închis conturile.

Meciul a fost întrerupt circa 14 minute în prima repriză, după ce unui spectator i s-a făcut rău în min. 27. Ambulanţa a intervenit, iar suporterului i-a fost acordat primul ajutor în tribună, după care fost coborât cu targa şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Slavia a încheiat meciul cu o posesie de 68%-32%, iar CFR a avut doar 96 de pase complete, raportul şuturilor spre poartă fiind de 24-5 (4-2 pe poartă) pentru Slavia.

Reclamă

După acest succes, CFR Cluj devine favorită la calificarea în faza următoare, mai având de jucat în deplasare cu Sivasspor (27 octombrie) şi acasă cu Ballkani (3 noiembrie).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și