Închide meniul
EXCLUSIV

Ce aşteptări are Ionuţ Lupescu de la Vlad Chiricheş, înainte de Nordsjaelland – FCSB. Anunţul fostului internaţional român

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 17:03

Reclamă
Ce aşteptări are Ionuţ Lupescu de la Vlad Chiricheş, înainte de Nordsjaelland – FCSB. Anunţul fostului internaţional român

Ce aşteptări are Ionuţ Lupescu de la Vlad Chiricheş, înainte de Nordsjaelland - FCSB

Ionuţ Lupescu, în timpul unui interviu / AntenaSport

S-a aflat ce aşteptări are Ionuţ Lupescu de la Vlad Chiricheş, înainte de meciul Nordsjaelland – FCSB, care va fi LIVE, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Fostul mijlocaş din Generaţia de Aur a vorbit despre lovitura dată de Gigi Becali pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Kaizerul” a scris istorie în tricoul lui Dinamo, echipă cu care a câştigat trei titluri (1990, 2000, 2002) şi trei Cupe ale României (1990, 2000, 2001). Continuă să urmărească cu atenţie fotbalul românesc şi speră ca FCSB, Farul şi Sepsi să ajungă în grupele Conference League.

Ce aşteptări are Ionuţ Lupescu de la Vlad Chiricheş, înainte de Nordsjaelland – FCSB

Lupescu îi felicită pe conducătorii roş-albaştrilor pentru aducerea lui Chiricheş. Totuşi, speră ca evoluţiile veteranului din centrul defensivei vicecampioanei României să fie altele decât cele arătate, în ultimul timp, la reprezentativa tricoloră.

Eu cred că e foarte bine pentru FCSB. Chiricheş este un jucător cu experienţă, sper să joace mai bine decât a jucat la echipa naţională„, a declarat Ionuţ Lupescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Farul este prima echipă care s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League. FCSB o poate urma în cazul în care reuşeşte să câştige în Danemarca. Şi Sepsi păstrează şanse după remiza cu Aktobe, de la Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Sperăm să vedem echipe în grupe. Am declarat-o de mai multe ori, oglinda fotbalului românesc este întotdeauna scena internaţională. Iar noi, în ultimii ani, ştiţi câte probleme am avut„, a mai spus fostul internaţional român.

FCSB avea victorii pe linie înainte să remizeze alb cu Nordsjaelland, în manşa tur de pe stadionul din Ghencea. Se pot apropia la un pas de faza grupelor în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ce a declarat Elias Charalambous înaintea returului cu Nordsjaelland

E doar fotbal. Sunt două echipe, una merge mai departe, alta nu. Nu există tragedii în fotbal pentru mine. Nu trebuie să sărbătorim prea tare când câștigăm sau să considerăm că e o tragedie dacă nu reușim. Domnul Becali vrea să câștigăm titlul, e normal, dar eu cred că toate competițiile sunt importante„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB l-a pierdut pe Malcom Edjouma, care a plecat în Italia pentru a semna cu Bari. În schimb, se amână debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB.

Doar Ngezana nu a venit cu noi, a avut acea problemă cu viza. Edjouma nu a făcut deplasarea, e istorie pentru club, a plecat. E un jucător bun, îi doresc succes în viitor. Alex Băluță poate juca, toți fotbaliștii sunt recuperați. Nu avem niciun accidentat„, a precizat antrenorul din acte al FCSB-ului.

Vlad Chiricheş, mesaj clar înainte de FCSB – Nordsjaelland

Vlad Chiricheş a avut un mesaj clar înainte de FCSB – Nordsjaelland. Revenit la formaţia roş-albastră după 10 ani, fundaşul central îşi doreşte să ajungă cu FCSB în grupele Conference League.

Chiricheş a vorbit înaintea manşei tur cu Nordsjaelland. Fundaşul central revenit la FCSB în această vară îşi doreşte să joace din nou cu formaţia roş-albastră în grupele cupelor europene.

Chiricheş a mai declarat că se simte foarte bine alături de colegii săi şi că încearcă să îi ajute cât mai mult, în mod special cu experienţa căpătată în ultimii ani în care a evoluat în străinătate.

Vreau să ajungem în grupele Conference League și să simt din nou plăcerea de a juca în cupele europene. Mă simt bine cu băieții, un grup frumos, puternic, valoros. Îmi doresc să îmi aduc aportul aici cât de mult pot, cu experiența mea”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și