Închide meniul
Foto

Ce banner au afişat fanii FCSB-ului, la meciul cu Anderlecht. Suporterii îi vor înfuria pe rivalii de la CSA Steaua

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 20:33

Ce banner au afişat fanii FCSB-ului, la meciul cu Anderlecht. Suporterii îi vor înfuria pe rivalii de la CSA Steaua

Banner afişat la Anderlecht - FCSB

Banner afişat la Anderlecht - FCSB/ AS.ro

Fanii FCSB-ului au afişat un banner, la începutul meciului cu Anderlecht. Suporterii au venit echipaţi cu un mesaj, prin care îi vor enerva pe fanii celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are meci decisiv cu Anderlecht în Conference League. Trupa lui Nicolae Dică este pe ultimul loc în grupă, iar cu o victorie în Belgia poate intra în cursa pentru calificarea în primăvara europeană.

Ce banner au afişat fanii roş-albaştrii, la meciul dintre Anderlecht şi FCSB

Pe banner-ul fanilor a fost inscripţionat mesajul „This is Steaua Bucharest”, care înseamnă „Aceasta este Steaua Bucureşti”. Suporterii au avut astfel un mesaj subtil pentru rivalii de la CSA Steaua, din liga secundă. Pe banner erau afişate ambele sigle, atât a FCSB-ului, cât şi a celor de la CSA Steaua.

Fanii români au venit în număr mare la duelul „de foc” cu Anderlecht, din Conference League. Aproximativ 3000 de suporteri români se află pe Lotto Park, arena din Bruxelles, la confruntarea prin care roş-albaştrii îşi joacă ultima şansă pentru primăvara europeană.

Surprizele uriaşe pregătite de Nicolae Dică, în echipa de start din Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică a construit un prim 11 surprinzător, la meciul dintre FCSB şi Anderlecht. Andrei Dumiter a fost titularizat de antrenorul roş-albaştrilor, pentru prima dată în acest sezon.

Reclamă

Nicolae Dică a mizat pe Andrei Dumiter, pentru primul 11 al FCSB-ului, în partida cu Anderlecht. Atacantul va face echipă în atac cu Octavian Popescu, dar şi cu David Miculescu.

Antrenorul roş-albaştrilor a ales să-i menajeze pe titularii de bază din atac, şi anume Florinel Coman şi Andrea Compagno. În defensivă, Dică a ales cuplul obişnuit de fundaşi centrali, format din Joyskim Dawa şi Joonas Tamm.

Andrei Dumiter nu a bifat niciun meci ca titular în acest sezon, fiind accident în prima parte a campionatului. De altfel, atacantul a jucat doar 76 de minute în întreaga stagiune, evoluând timp de o repriză în partida cu Silkeborg, din deplasare, 30 de minute în meciul cu UTA din Cupă, iar în confruntarea cu Sepsi din ultima rundă, a fost introdus în timpul prelungirilor.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, David Miculescu a fost preferat în locul titularului de bază, Andrea Compagno. Fostul atacant de la UTA a fost utilizat în acest sezon în ambele meciuri cu Silkeborg, însă în partidele de campionat, a fost mai mult rezervă.

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor s-a enervat din cauza programului şi a anunţat că va fi nevoit să facă mai multe schimbări.

„Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe și ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiție. Trebuie să ne gândim cum vom folosi acești jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Ați văzut și voi diferența care a fost când am jucat cu foarte mulți jucători tineri și care au evoluat mai puțin. Sunt tineri, fără meciuri internaționale, dar vor prinde și ei experiență și vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e și cum vom termina ultimele două partide.

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puțin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiție. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm șanse și alte jucători să evolueze”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și