Închide meniul

Surprizele uriaşe pregătite de Nicolae Dică, în echipa de start din Anderlecht – FCSB. Andrei Dumiter, pentru prima dată titular în acest sezon

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 18:54

Surprizele uriaşe pregătite de Nicolae Dică, în echipa de start din Anderlecht – FCSB. Andrei Dumiter, pentru prima dată titular în acest sezon

Nicolae Dică, suprize pentru meciul dintre FCSB şi Anderlecht

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Surprizele pregătite de Nicolae Dică
  • Anderlecht – FCSB, live score, 19:45

Nicolae Dică a construit un prim 11 surprinzătoar, la meciul dintre FCSB şi Anderlecht. Andrei Dumiter a fost titularizat de antrenorul roş-albaştrilor, pentru prima dată în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are meci decisiv cu Anderlecht. Roş-albaştrii sunt ultimii în grupa de Conference League, cu un singur punct, obţinut după remiza de pe teren propriu cu belgienii, iar antrenorul a luat decizia de a folosi mai mulţi titulari de bază.

Surprizele pregătite de Nicolae Dică, în Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică a mizat pe Andrei Dumiter, pentru primul 11 al FCSB-ului, în partida cu Anderlecht. Atacantul va face echipă în atac cu Octavian Popescu, dar şi cu David Miculescu.

Reclamă

Antrenorul roş-albaştrilor a ales să-i menajeze pe titularii de bază din atac, şi anume Florinel Coman şi Andrea Compagno. În defensivă, Dică a ales cuplul obişnuit de fundaşi centrali, format din Joyskim Dawa şi Joonas Tamm.

Andrei Dumiter nu a bifat niciun meci ca titular în acest sezon, fiind accident în prima parte a campionatului. De altfel, atacantul a jucat doar 76 de minute în întreaga stagiune, evoluând timp de o repriză în partida cu Silkeborg, din deplasare, 30 de minute în meciul cu UTA din Cupă, iar în confruntarea cu Sepsi din ultima rundă, a fost introdus în timpul prelungirilor.

Reclamă

De cealaltă parte, David Miculescu a fost preferat în locul titularului de bază, Andrea Compagno. Fostul atacant de la UTA a fost utilizat în acest sezon în ambele meciuri cu Silkeborg, însă în partidele de campionat, a fost mai mult rezervă.

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor s-a enervat din cauza programului şi a anunţat că va fi nevoit să facă mai multe schimbări.

„Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe și ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiție. Trebuie să ne gândim cum vom folosi acești jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Ați văzut și voi diferența care a fost când am jucat cu foarte mulți jucători tineri și care au evoluat mai puțin. Sunt tineri, fără meciuri internaționale, dar vor prinde și ei experiență și vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e și cum vom termina ultimele două partide.

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puțin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiție. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm șanse și alte jucători să evolueze”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF