Închide meniul

Ce i-a spus Ştefan Radu lui Dan Petrescu, înainte de Lazio – CFR Cluj 1-0: „Ne-a confirmat-o şi el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 15:59

Ce i-a spus Ştefan Radu lui Dan Petrescu, înainte de Lazio – CFR Cluj 1-0: „Ne-a confirmat-o şi el!

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Hepta

Dan Petrescu a dezvăluit ce i-a spus Ştefan Radu înaintea partidei dintre Lazio şi CFR Cluj, din Conference League. „Bursucul” a declarat că fundaşul român „a dat din casă” şi i-a spus că Maurizio Sarri este un antrenor extrem de dur, care se bazează pe o disciplină de fier la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0, chiar dacă a evoluat din minutul 16 în 10 oameni, după eliminarea lui Patric. Dan Petrescu a dezvăluit că jucătorii săi au fost lipsiţit de curaj pe Olimpico, iar acest fapt i-a costat.

Ce i-a spus Ştefan Radu lui Dan Petrescu, înainte de Lazio – CFR Cluj

Dan Petrescu a declarat că Maurizio Sarri este un antrenor care nu acceptă abateri comportamentale. Totodată, tehnicianul român a declarat că italianul a avut rezultate notabile în cariera sa, datorită rigurozităţii extreme, fapt pe care i l-a confirmat Ştefan Radu, în deplasarea de pe Olimpico.

Totodată, fostul fundaş al lui Dinamo i-a mai transmis „Bursucului” că oficialii lui Lazio au încredere deplină în antrenorii echipei, motiv pentru care nu iau în calcul niciodată demiterea lor.

Cât despre partida retur, „Bursucul” speră ca Sarri să mai menajeze jucătorii titulari, pentru a le oferi şansă şi clujenilor.

Reclamă

„Eu sunt obişnuit cu meciurile în Europa, am vreo 50 de meciuri la CFR Cluj, jucătorii nu prea aveau. Pe Sarri l-am cunoscut pentru prima dată. Poate nu ştiţi, dar e foarte dur, este o disciplină de fier acolo la Lazio. Ne-a confirmat şi Radu Ştefan acest lucru. E un antrenor foarte serios, ţine mult la organizare şi la disciplină. D-aia a avut rezultate.

A găsit clubul perfect pentru el (n.r. Maurizio Sarri), are contract pe cinci ani. Mi-a zis Radu Ştefan că patronul nu dă afară antrenorul, nu există aşa ceva, indiferent, doar dacă alege să plece el.
(N.r. – despre returul cu Lazio) Sper să mai odihnească jucătorii, ca să avem o şansă. Dar şi dacă intră cu rezervele, dacă intră Pedro, cam tot aia e. Măcar să nu joace Savic şi cu Immobile.

(N.r. despre ce a vorbit cu Maurizio Sarri) M-a întrebat doar cum e vremea, ca să ştie cum vine, i-am zis că a trecut frigul. Vor veni foarte serioşi cu siguranţă”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC Argeş, din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Crăciunescu l-a contrazis pe Dan Petrescu

Ion Crăciunescu l-a contrazis pe Dan Petrescu, după Lazio – CFR Cluj 1-0. Fostul arbitru consideră că nu s-a văzut diferenţa „din avion”, aşa cum a declarat tehnicianul clujenilor, ci mai degrabă italienii au pus în practică mai multe faze de joc, construite la antrenamente.

„După cum am arătat noi, Lazio trebuia să joace cu trei sau patru jucători în minus. Ei, să arate ca o echipă de handbal și noi, ca una de fotbal. Poate așa aveam șanse să obținem ceva.

Nu mi-am imaginat că putem juca așa de slab. Din minutul 15, noi am jucat cu un om în plus, dar nimic. Să se vadă ocazii, șanse de gol. Ați văzut ceva? Nimic!”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Totodată, Crăciunescu a avut o replică şi pentru Dan Petrescu. „Bursucul” a declarat, după meciul cu Lazio, că diferenţa dintre cele două echipe a fost una evidentă, însă fostul arbitru susţine că diferenţa s-a făcut la construcţia fazelor celor două echipe.

„Eu n-am văzut diferența de valoare din avion. Eu am văzut faze construite de către ei, faze antrenate, în timp ce la noi nu am văzut nimic”, a mai spus Ion Crăciunescu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și