Închide meniul

Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după eșecul cu Lazio. Antrenorul CFR-ului a avut o ieșire nervoasă: „Nu înțeleg de unde sunt atâtea pretenții!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 18:01

Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după eșecul cu Lazio. Antrenorul CFR-ului a avut o ieșire nervoasă: Nu înțeleg de unde sunt atâtea pretenții!”

Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după eșecul cu Lazio

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă atunci când a fost întrebat ce le-a transmis jucătorilor după eșecul cu Lazio. Ardelenii au fost învinși în Conference League pe „Olimpico” din  Roma, scor 0-1, nereușind să pună în pericol poarta lazialilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul campioanei României a avut un răspuns categoric, scoțând în evidență diferența uriașă care există între fotbalul românesc și cel din Occident.

Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după eșecul cu Lazio. Antrenorul CFR-ului a avut o ieșire nervoasă: „Nu înțeleg de unde sunt atâtea pretenții!”

Dan Petrescu a precizat că nu avea de ce să-i certe pe fotbaliștii săi pentru că nu s-a putut face mai mult. În plus, „Bursucul” consideră că meciul de campionat cu FC Argeș este mult mai important decât returul cu Lazio.

„N-am avut nicio replică dură pentru jucători, n-am avut pe cine să critic, astă e nivelul, n-am ce să le reproşez, dacă au dat tot. N-avem timp să ne gândim la meciul acela. Nu înţeleg de unde sunt atâtea pretenţii, dacă reuşim joi să-i eliminăm va fi un miracol. Nimeni nu vede realitatea. Dacă cineva vorbeşte, e criticat.

Trebuie să ne gândim la meciul acesta, mai important de 10 ori decât meciul cu Lazio. E clar că performanţa de mâine nu va fi foarte bună, după un drum lung. Va fi important rezulatul. Trebuie să-i odihnim. Argeşul arată foarte bine, mi-au plăcut. Garita e în formă maximă”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș.

Reclamă

CFR Cluj ocupă actualmente locul 2 în Liga 1, cu 50 de puncte. Lider este Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi având 52 de puncte, după 25 de etape.

Dan Petrescu, anunț categoric despre viitorul său la CFR Cluj: „Am mereu bagajul făcut!”. „Bursucul”, comparație cu Jurgen Klopp

Dan Petrescu a făcut un anunț categoric despre viitorul său la CFR Cluj. „Bursucul” a amintit că are mereu „bagajul pregătit”, în cazul în care patronul Neluțu Varga va decide să-l dea afară. Antrenorul campioanei României spune că nu există club în lume unde să nu existe presiune asupra băncii tehnice. Petrescu a ținut chiar să facă o comparație cu situația de la Liverpool și Chelsea.

Dan Petrescu a trecut peste înfrângerea cu Lazio, scor 0-1, din turul play-off-ului UEFA Conference League. Acum, „Bursucul” este concentrat 100% pe partida cu FC Argeș, din campionat. Meciul din Gruia se va disputa duminică, de la ora 17:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul ardelenilor a explicat că n-a avut vreo discuție cu Neluțu Varga în privința viitorului său, însă este pregătit pentru orice scenariu.

Dan Petrescu se simte dezavantajat și de ora la care a fost programat meciul cu FC Argeș.

„Nu cred că e un antrenor fără presiune. Tot timpul sunt sub presiune, şi când câştig şi când pierd. Am mereu bagajul făcut. Trebuie să schimbăm în primul 11. Nu e uman să joace la 2 zile. Nu înţeleg de ce s-a pus meciul la ora 17:00. Am jucat la 21 când erau -11 grade.

Mi s-a părut că la Roma era o lipsă de curaj, mă aşteptam să fie mai curajoşi, chiar dacă adversarul era de alt nivel. Cu Farul, FC Argeş a făcut un meci extraordinar. Au atitudine foarte bună.

În acest sezon, la CFR sunt 15 jucători noi, e foarte greu. Niciun antrenor din lume… vedeţi la Chelsea, au venit atâţia jucători noi, nici antrenorul nu ştie ce să mai facă. La Liverpool sunt jucători vechi, şi tot nu merge, şi Klopp nu ştie în ce parte să o ia, sunt momente şi momente.

N-am vorbit cu patronul. Ştie că sunt aici să fac lucruri, ei trebuie să îşi facă treaba lor. N-am primit niciun mesaj, au mai fost momente din astea la CFR Cluj”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după eșecul cu Lazio
  • Antrenorul CFR-ului a avut o ieșire nervoasă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și