Închide meniul

Ce nu s-a văzut la TV! Ce au pățit Octavian Popescu și Andrei Cordea în Viking – FCSB 1-3

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2022, 18:31

Ce nu s-a văzut la TV! Ce au pățit Octavian Popescu și Andrei Cordea în Viking – FCSB 1-3

Andrei Cordea, mesaj de luptă înainte de FCSB - Anderlecht. Ce spune despre rezultatele din campionat

Andrei Cordea, alături de Octavian Popescu / Hepta

Octavian Popescu și Andrei Cordea s-au dat cap în cap în meciul Viking – FCSB 1-3, în care roș-albaștrii au obținut calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a întâmplat în timp ce Cordea și Octavian Popescu celebrau golul marcat de fostul jucător de la Academica Clinceni, care a readus-o pe FCSB în avantaj pe tabelă.

Octavian Popescu și Andrei Cordea s-au dat cap în cap în Viking – FCSB 1-3

Andrei Cordea a postat o fotografie pe Instagram cu „incidentul” prin care a trecut alături de Octavian Popescu. Din emoji-urile folosite de Cordea, pare că lovitura i-a durut puțin pe jucătorii de la FCSB.

Sursa: Instagram Andrei Cordea

Cu 3-1 a câștigat FCSB returul cu Viking. Golurile roș-albaștrilor au fost reușite de Edjouma ‘2, Cordea ’54 și Radunovic ’90+4.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Reclamă

Cine sunt West Ham, Anderlecht și Silkeborg, adversarele FCSB-ului din „grupa morții” din Conference League

Sorții nu au ținut cu FCSB la tragerea la sorți a grupelor Conference League, unde au trimis-o într-o grupă cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

West Ham este de departe favorită la primul loc în grupă. Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a șaptea în Premier League.

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

FCSB luptă cu Anderlecht pentru locul secund

Dacă West Ham vine din galaxia bogaților, Anderlecht este, pe hârtie, adversarul cu care FCSB își va disputa poziția secundă în grupă.

Anderlecht e cea mai de tradiție formație din Belgia, însă nu a mai câștigat campionatul intern de cinci ani. În sezonul trecut a terminat pe poziția a treia, în spatele rivalelor Club Brugge și Royale Union.

Lotul lui Anderlecht are o valoare de 88 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este puștiul portughez Fabio Silva, în vârstă de 20 de ani, cotat la 15 milioane de euro. Acesta e împrumutat de la Wolves, după ce englezii au plătit pentru el peste 40 de milioane de euro ca să-l ia de la Porto.

Decarul Yari Verschaeren, 21 de ani, este cotat la 13 milioane de euro. Sebastiano Esposito, 20 de ani, e împrumutat de la Inter Milano.

Antrenorul Felice Mazzu, în vârstă de 56 de ani, le-a mai antrenat pe Royale Union, Genk și Charleroi.

Reclamă

Silkeborg, lot mai slab decât al FCSB-ului

Silkeborg este cel mai accesibil adversar al FCSB-ului, pe hârtie. Danezii au lot cotat la 11 milioane de euro, în comparație cu cele 33 de milioane de euro, atât cât valorează echipa vicecampioanei României.

Cel mai valoros jucător al danezilor e mijlocașul Sebastian Jorgensen, cotat la două milioane de euro.

Antrenorul Kent Nielsen, în vârstă de 60 de ani, o pregătește pe Silkeborg din iulie 2019.

Silkeborg a terminat pe locul șase în sezonul precedent în Danemarca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și