Închide meniul

Ce primă încasează jucătorii lui CFR Cluj după calificarea în grupele Conference League. Câți bani a oferit Neluțu Varga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2022, 9:31

Ce primă încasează jucătorii lui CFR Cluj după calificarea în grupele Conference League. Câți bani a oferit Neluțu Varga

Jucătorii lui CFR Cluj

Jucătorii lui CFR Cluj, în timpul unui meci / Hepta

Jucătorii lui CFR Cluj vor încasa o primă consistentă după calificarea în grupele Conference League. Patronul Neluțu Varga a pus la bătaie o sumă care să mai liniștească apele la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj are probleme financiare, deși câștigă campionatul României de cinci ani la rând. Ultimul salariu primit de fotbaliștii lui Dan Petrescu ar fi fost în urmă cu trei luni.

Ce primă încasează jucătorii lui CFR Cluj după calificarea în grupele Conference League

Totuși, după victoria cu Maribor din play-off-ul Conference League, CFR Cluj s-a salvat, pentru moment. Ca să le ridice moralul și jucătorilor, patronul Neluțu Varga ar fi oferit o primă de 5.000 de euro de fotbalist, pentru accederea în grupe, scrie playsport.ro.

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Sumele oferite de UEFA vor continua să crească odată cu intrarea în grupe.

Reclamă

Premiile oferite de UEFA în Conference League:

Cristi Balaj visează la „primăvara europeană” în Conference League

Cristi Balaj e încrezător după ce CFR Cluj a picat cu Slavia Praga, Sivasspor și Balkani în grupa de Conference League.Crede că campioana României poate ajunge în „primăvara europeană”.

”Slavia Praga e adversarul cel mai complicat. Avem jucători și staff tehnic care ar putea aduce o calificare în primăvara europeană. Sper să realizăm mai multe decât în sezonul precedent. Probabil cu excepția celor de la Slavia Praga, este o grupă care ne dă speranțe.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să învățăm ceva din sezonul precedent, unde am avut o grupă complicată. Mi-e greu să cred că altă echipă ar fi putut să facă mai multe. Important e să se califice ambele echipe în primăvara europeană”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Cu Slavia Praga, CFR Cluj s-a mai întâlnit și în play-off-ul Champions League, în 2019, duel pierdut de echipa antrenată și atunci de Dan Petrescu.

Programul Conference League

În Conference League, prima clasată se califică direct în optimi, unde va juca returul acasă, în timp ce locul doi merge în „șaisprezecimi”, unde înfruntă echipele venite de pe locul 3 din Europa League.

Meciurile din faza grupelor se vor disputa în perioada 8 septembrie – 3 noiembrie (etapa 1 – 8 septembrie, etapa 2 – 15 septembrie, etapa 3 – 6 octombrie, etapa 4 – 13 octombrie, etapa 5 – 27 octombrie, etapa 6 – 3 noiembrie).

Recomandări
  • Ce primă încasează jucătorii lui CFR Cluj după calificarea în grupele Conference League

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și