Închide meniul

CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. Campioana României s-a calificat în play-off-ul Conference League! Jefte Betancor, eroul lui Dan Petrescu

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 21:50

CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. Campioana României s-a calificat în play-off-ul Conference League! Jefte Betancor, eroul lui Dan Petrescu

Jucătorii lui CFR Cluj

Jucătorii lui CFR Cluj, în timpul unui meci / Hepta

  • CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0
  • Campioana României s-a calificat în play-off-ul Conference League

CFR Cluj – Şahtior Soligorsk, partida retur din turul al treilea preliminar din Conference League, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 1-0. Jefte Betancor a fost eroul lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a încheiat la egalitate partida tur, scor 0-0. În retur, ardelenii s-au mobilizat şi au obţinut calificarea. Echipa lui Dan Petrescu a avut o posesie de 56% şi a expediat 3 şuturi pe spaţiul porţii.

CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0

Min. 90: Fluier final! Campioana României s-a calificat în play-off-ul Conference League!

Reclamă

Min. 37: GOOOL! Jefte a deschis scorul în Gruia!

Min 1. A început meciul din Gruia!

Reclamă

Update 18.45: Echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Burcă, Yuri Matias, Camora – Cvek, Jefte, Boateng – Deac, Debeljuh, Petrila

Rezerve: Bălgrădean, Braun, Brucic, Buș, Graovac, Hammershoy-Mistrati, Hoban, Kolinger, Muhar, Păun, Roger, Yeboah

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Dan Petrescu

Soligorsk: Plotnikov – Simunovic, Filipenko, Satara, Antic – Divanovic, Krymi, Korzun – Vitor Feijao, Placca, Ahmedi

Rezerve: Charniak, Chernik, Davyskiba, Ivanovic, Karpitski, Podstrelov, Shevchenko, Skavysh, Stepanov, Yuzepchuk, Zabelin

Antrenor: Sergey Tashuev

Trupa lui Dan Petrescu a avut o evoluţie modestă, în manşa tur contra campioanei din Belarus. Clujenii nu au pus prea mari probleme la poarta celor de la Şahtior Soligorsk, şi astfel meciul s-a încheiat la egalitate, la fel cum a început.

CFR Cluj a ajuns în această fază preliminară din Conference League, după ce a fost eliminată ruşinos de Pyunik Erevan, în primul tur din Champions League. Ulterior, a ajuns în cea de-a treia competiţie inter-cluburi din Europa, unde în turul secund a trecut de formaţia semi-profesionistă Inter Club d’Escaldes, scor 4-1 la general.

În campionat, CFR Cluj se află pe primul loc, la egalitate cu Rapid, ambele având 9 puncte. Singura înfrângere din Liga 1 au suferit-o în faţa celor de la FC U Craiova 1948. Trupa patronată de Adrian Mititelu s-a impus clar, în etapa secundă, scor 3-1.

Reclamă

De cealaltă parte, Şahtior Soligorsk se află pe locul 4 în campionatul din Belarus, cu 30 de puncte obţinute după 15 partide. Este de menţionat faptul că adversara lui CFR Cluj a avut mai mult timp de odihnă înaintea duelului din această seară, partida de campionat din weekend-ul trecut fiindu-i amânată.

Dacă va trece de Şahtior Soligorsk, CFR Cluj se va lupta pentru un şloc în grupele Conference League cu pierzătoarea duelului din Europa League, NK Maribor (Slovenia) – HJK Helsinki (Finlanda).

Echipele probabile:

CFR Cluj: Bălgrădean – Braun, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Cvek, Păun – Deac, Debeljuh, Roger
Antrenor: Dan Petrescu

Șahtior Soligorsk: Plotnikov – Iuzepciuk, Satara, Antici, Saucenka – Divanovici, Krymi, Korzun – Ivanovic, Placca, Feijao
Antrenor: Serghei Tashuev

Dan Petrescu se revoltă înainte de CFR Cluj – Şahtior Soligorsk

Dan Petrescu se revoltă înainte de CFR Cluj – Şahtior Soligorsk. Antrenorul campioanei României a amintit la conferinţa de presă că echipa sa a avut cele mai multe meciuri disputate în acest sezon.

„Bursucul” speră ca echipa sa să se califice cu orice preţ în această seară. Antrenorul este dispus ca soarta meciului cu Şahtior Soligorsk să se decidă la loviturile de departajare de la 11 metri.

„Suntem 50%-50%. Nu sunt diferențe între noi și ei. Nici între Rusia și România. Nici între Armania și ei. Ambele echipe sunt la fel de bune. Inspirația și norocol vor aduce o calificare. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci, poate mâine va fi primul. Eu am ratat penalty-uri, știu cum e, n-am ce să reproșez.

Dacă mă calific, vreau să mergem la penalty-uri. Acum, dacă pierdem, am ieșit din Europa. 100% are CFR cele mai multe jocuri în acest sezon. Din Europa, nu din România. Dacă nu e așa, eu mă ridic și plec de aici. Le-am zis sa facem tot posibilul să rămânem în Europa”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:27 Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!” 16:24 Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat” 16:02 Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină 15:53 Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame” 15:45 Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine” 15:07 Bernadette Szocs – Hana Goda 3-0. „Bernie” s-a calificat în turul 2, la WTT Champions Incheon 2024 14:42 FotoLionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona! 14:35 VIDEOAngel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren 14:00 „Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei 13:24 Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj